FCSB Gigi Becali peluza nord Superliga "Ne-ați lipsit mult prea mult". Mihai Stoica, mesaj de apreciere pentru Peluza Nord după meciul din Conference League

Suporterii Peluzei Nord, răspuns după atacul lui Gigi Becali: ”Nu te mai vrem în familia noastră! Te urâm din tot sufletul”

Gigi Becali se află în scandal cu suporterii FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 18:08
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 18:09

Într-o intervenție în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Gigi Becali a transmis un mesaj către Peluza Nord, după ce aceștia l-au înjurat în timpul duelului cu CS Mioveni, scor 1-1.

Relația dintre Becali și suporterii FCSB s-a rupt definitiv

Becali le-a trasmis suporterilor că el este ”stăpânul” de la echipă, iar soarta echipei depinde doar de deciziile lui. De asemenea, Becali spune că astfel echipa nu va ajunge niciodată în situația lui Dinamo.

Fiecare face în familia lui ce vrea. Pe mine nu mă interesează ce vor suporterii. Ei sunt în familie cu mine, iar eu sunt stăpânul familiei. Dacă sunt copii ascultători, bine, dacă nu, ajung în groapă ca-n Ștefan cel Mare și în Divizia C, ca ăia cu șinele de tren.

Eu am fost un cap de familie care a avut grijă, dar acum am altă mentalitate despre viață. Nu mai vreau slavă deșartă. Vreau biruință. Pentru suporteri glorie, iar pentru mine bani, să fac biruință”, a spus patronul lui FCSB la PRO X.

Reacția Peluzei Nord

La scurt timp după, Peluza Nord a reacționat, declarând că nu îl mai vor pe patron la echipă, deoarece ei susțin oamenii istorici ai clubului, pe care Becali i-a îndepărtat, exemplu fiind Keșeru, Duckadam sau Gnohere.

"Greşeşti "stăpâne", tu nu faci parte din familia noastră, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastră, ei şi alte mii de jucători, sau antrenori / conducători care au făcut istorie! Pentru ei continuăm să venim la stadion, pentru ei suntem alături de echipă şi vom fi până murim!

Tu? Ai ajuns cu japca în familia noastră şi, din păcate, trebuie să te tolerăm, dar nu îţi face idei greşite, te urâm din tot sufletul pentru răul pe care îl faci clubului nostru! Nu suntem copii ascultători şi nu te vrem în familia noastră!", se arată în mesajul Peluzei Nord.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!