Ofertă pentru Zlatan Ibrahimovic! Ce salariu îi propune AC Milan pentru a juca până la aproape 42 de ani

Zlatan Ibrahimovic AC Milan contract ibrahimovic Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 17:03
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 17:05

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a făcut o alegere surprinzătoare la începutul anului 2020, când a decis să revină la cel mai înalt nivel, în Serie A, iar atacantul de 40 de ani al lui AC Milan a ezitat să ofere un moment exact al retragerii sale.

Chinuit de accidentări, suedezul reușește să aibă cifre bune chiar și în acest sezon - opt goluri și două pase decisive în 19 partide jucate, iar Milan plănuiește să îi prelungească înțelegerea scadentă la finalul acestui sezon.

Zlatan Ibrahimovic, aproape de un nou contract cu AC Milan

Pentru încă un an de contract pe San Siro, Milan îi propune lui Ibrahimovic un salariu anual de 2,5 milioane de euro, față de 7 milioane, cât încasează în prezent, anunță Tuttomercatoweb. Totuși, italienii anunță că prelungirea contractului va fi realizată doar dacă "atacantul va fi bine din punct de vedere fizic și va fi capabil să joace încă un sezon la un nivel bun".

În cazul în care își va prelungi înțelegerea cu încă un sezon, Ibrahimovic ar urma să fie sub contract cu AC Milan până la aproape 42 de ani, vârstă pe care o va împlini în octombrie 2023.

  • 92 de goluri a marcat Ibrahimovic la AC Milan în 151 de meciuri (2010 - 2012 și 2020 - prezent)

Ibrahimovic a mărturisit recent că va reveni curând pe teren și o va putea ajuta pe AC Milan să se bată pentru titlu în Serie A. Totodată, suedezul a vorbit despre ce meserie și-ar dori să îmbrățișeze după ce își încheie cariera de fotbalist profesionist.

"Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți să fii mai puternic?

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să 'arunc în aer' întregul stadion", a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru Tuttosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!