Mesajul lui Mihai Stoica înainte de derby-ul Rapid - FCSB

Mihai Stoica FCSB peluza nord Rapid - FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 13:09
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 13:23

Rapid - FCSB se va disputa pe Arena Națională, sâmbătă (9 martie), de la ora 20:00. 

Cererea de bilete pentru derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat a fost una uriașă, motiv pentru care oficialii giuleșteni au luat decizia ca partida să se joace pe Arena Națională.

Îndemnul lui Mihai Stoica înainte de Rapid - FCSB

Managerul general al liderului a vorbit despre importanța unei prezențe cât mai numeroasă a fanilor fcsb-iști, dar și despre rezultatele bune obținute de echipă în ultimele etape. 

"Recent, am avut momente dificile. Cu Botoșani, după ce am rămas în 10. La Voluntari, când în prima jumătate a meciului parcă nu eram noi. Aseară, când în ultimele minute amintirea golului primit la Ploiești devenise vie…

Dacă am fi fost singuri, e greu de crezut că le depășeam ușor. Dar n-am fost singuri. Cu noi a fost Nordul. Acasă, a fost și T2. E greu să vă mulțumim în cuvinte, dar sunt convins că o vor face băieții sâmbătă. Prin atitudine. Cu determinarea cu care Florinel Coman făcea ieri sprint după sprint deși jucase 3 meciuri în 7 zile.

9 martie ora 20, Arena Națională, un nou episod. Avem o peluză cât un stadion. Și un avans care poate fi păstrat, sau chiar mărit!", a scris Mihai Stoica, pe pagina de Facebook. 

VIDEO | Declarațiile lui Gigi Becali după FCSB - Petrolul Ploiești


Declarațiile lui Gigi Becali, după FCSB - Petrolul Ploiești (04/03/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!