VIDEO EXCLUSIV "Sunteți mâncați, să vedeți ce blestem!". Adrian Mititelu, dezlănțuit la adresa unui oficial de la Sepsi: dialog incendiar între cei doi

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 08:01
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 08:29

Comisia de Disciplină din cadrul FRF va da miercuri, 15 februarie, verdictul în cazul meciului Sepsi - FCU Craiova, suspendat în minutul 26 după scandările xenofobe ale fanilor oaspeților.

Meciul Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt, după ce galeria echipei oaspete a folosit în mod repetat mesaje considerate xenofobe de către arbitrul Andrei Chivulete. Observatorul partidei a fost Octavian Goga. 

Verdictul Comisiei de Disciplină din cadrul forului condus de Răzvan Burleanu a fost amânat de două ori. FCU Craiova, formația lui Adrian Mititelu, riscă să piardă la "masa verde", cu 3-0.

Dialog incendiar între Adrian Mititelu și David Kertesz
 

În cadrul emisiunii "Superfanii" de la Sport.ro, reprezentanții celor două cluburi au discutat pe subiectul verdictului care ar urma să fie anunțat pe data de 15 februarie. Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, și David Kertesz, vicepreședintele de la Sepsi, și-au exprimat opiniile. 

Adrian Mititelu: Sunt dezamăgit, simt o amărăciune, pentru că simpatizez foarte mult echipa de la Sepsi. E o pată rușinoasă, îi știam mai demni și mai curajos. Se poartă mai românește ca românii.

David Kertesz: Stima este reciprocă. Noi nu am fost primiți în țara asta cum am fost primiți la Craiova. Dar modul în care v-ați apărat.. nu s-au zis din partea clubului adevăruri. Și noi v-am demonstrat în liniște, cu calm, că noi avem dreptatea de partea noastră.

Adrian Mititelu: Chiar sunt surprins că vă doriți să câștigați cu 3-0.

David Kertesz: Noi ne dorim să se judece ad-literam.

Adrian Mititelu: Dacă se judecă ad-literam, sunteți mâncați, pentru că legea este de partea noastră. Cât vreți mâine (n.r. - astăzi)? 3-0 sau 4-0? Dacă mâine (n.r. - astăzi) câștigați cu 3-0, o să vedeți ce blestem va veni, niciun punct nu veți mai câștiga. O să vedeți ce pedeapsă divină veți primi.

David Kertesz: S-ar putea să se întâmple așa și dacă nu primim mâine 3-0 (n.r. - astăzi). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!