Ioan Andone, Edi Stăncioiu, Dănuț Lupu și Adrian Mititelu au fost la SuperFanii, pe Sport.ro și VOYO

superfanii Edi Stancioiu Ioan Andone Mihai Mironica Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 08:32

O nouă ediție a emisiunii SuperFanii  a fost în direct pe Sport.ro, Facebook Sport.ro și VOYO. 

CFR Cluj joacă joi (22:00), la Roma, cu Lazio, meciul tur din play-off-ul Conference League. Partida de pe Pro Arena și VOYO a fost prefațată la emisiunea „Superfanii” de către Ioan Andone și Eduard Stăncioiu. 

Pe lângă acest subiect, Mihai Mironică și Radu Buzăianu au dialogat cu Dănuț Lupu, după afirmațiile făcute la adresa lui Gică Hagi, și cu Adrian Mititelu, care a venuit cu noi informații legate de Sepsi OSK - FCU Craiova.  

Ioan Andone și Edi Stăncioiu au prefațat la SuperFanii meciul Lazio - CFR (joi, 22:00, pe Pro Arena și VOYO)

Ioan Andone, fost antrenor la CFR, și Edi Stăncioiu, fost goalkeeper la trupa din Gruia, sunt invitații lui Mihai Mironică și Radu Buzăianu în ediția specială din această seară. Imaginile memorabile din meciurile CFR-ului, poveștile țesute în vestiarul echipei și pronosticurile direct la țintă sunt doar câteva dintre subiectele de pe agenda unei emisiuni pe care nu trebuie să o ratați. 

Mihai Mironică și Radu Buzăianu vă așteaptă de la 21:00, pe Sport.ro, Facebook Sport.ro și VOYO să le transmiteți comentarii și întrebări în timpul emisiunii. 

SuperFanii vine azi cu o nouă ediție în care dezvăluirile oamenilor din fotbal și poveștile haioase vă vor ține timp de oră SUPERconectați.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!