Anghel Iordănescu, întrebat pe cine a remarcat de la echipa lui Adrian Mititelu

Anghel Iordanescu Adrian Mititelu Rapid rapid - fcu craiova Superliga EXCLUSIV | Prima reacție a lui Anghel Iordănescu referitoare la sfaturile tehnico-tactice pe care i le dă fiului său
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 12:23
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 12:35

FCU Craiova a dominat-o pe Rapid vineri seara, în Giulești, și a obținut trei puncte după victoria, scor 2-1, din runda a 25-a a Superligii.

  • Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.
  • FCU Craiova a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte, la trei lungimi în spatele lui Sepsi, care are un meci mai puțin.
 
Prezent la meciul din Giulești, Anghel Iordănescu a evidențiat jucătorii cu un arsenal tehnic impresionant de la FCU, dar evidențiat și defensiva formației din Bănie. 
 
Selecționerul României la CM 1994 și CM 1998 a subliniat și faptul că fostul său elev, Adrian Mutu, acum antrenor la Rapid, are nevoe de întăriri pe anumite posturi pentru ca echipa să fie compatibilă cu aspirațiile conducerii. 
 
"Trebuie să recunoaștem că au jucat foarte bine tactic, dar au avut și câțiva jucători care au avut o prestație foarte bună. Bauza, jucătorul francez (n.r. - Bahassa), fundașii centrali foarte buni, o prestație foarte bună și a portarului. Pentru mine, a fost o surpriză ca Rapidul să piardă în Giulești.

Iată că i-a venit de hac Craiovei. A pierdut în tur, a pierdut și pe Giulești. Cred că Adi Mutu are nevoie de ajutor, de transferuri. Cel puțin trei-patru jucători, dintre care doi jucători titulari. Doar așa Rapidul poate spera la campionat", a spus Anghel Iordănescu, la finele partidei din Giulești. 
 
Rapid a suferit vineri seara prima înfrângere pe teren propriu în acest campionat şi prima din 2023. Echipa antrenată de Adrian Mutu venea după şapte meciuri consecutive în campionat fără eşec, trei victorii şi patru egaluri.
 
  • FC U Craiova e neînvinsă de şase etape, fără a lua în considerare meciul cu Sepsi OSK (etapa a 23-a), întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor: patru victorii şi două egaluri.
  • În tur, FC U Craiova s-a impus cu 1-0.
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!