"Suntem in discutii!" FC Voluntari detoneaza o adevarata BOMBA in Liga 1! Ilfovenii negociaza cu Sapunaru si un jucator de la CFR Cluj

"Suntem in discutii!" FC Voluntari detoneaza o adevarata BOMBA in Liga 1! Ilfovenii negociaza cu Sapunaru si un jucator de la CFR Cluj

FC Voluntari incearca doua transferuri spectaculoase.

Mihai Teja a fost adus pe pozitia de antrenor la FC Voluntari pentru a reusi o salvare miraculoasa de la retrogradare. Acesta vrea sa faca doua transferuri uriase. Un membru din Consiliul de Administratie la FC Voluntari a precizat ca clubul este in discutii avansate cu CFR Cluj pentru a-l transfera pe Alex Pascanu. Pe langa Pascanu, Voluntari se mai afla in discutii si cu Cristi Sapunaru si Mihai Popescu.

"Se discuta, nu suntem intelesi. Cei de la CFR Cluj ne-au trimis cerintele pentru a se realiza acest transfer. Deocamdata exista niste clauze pe care nu le putem accepta. Daca ieri se punea problema salariului, azi ne-am inteles. Vom plati o parte din el. Vom vedea ce va fi.

Noi mai suntem in discutii cu alti jucatori. Cristi Sapunaru si Mihai Popescu raman variantele clare pentru noi", a declarat Robert Gherghe, membru in Consiliul de Administratie la FC Voluntari, la GSP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies