steliano filip Dinamo GAZ METAN - DINAMO Superliga

”Sunt supărat pe mine, trebuia să dau mai mult”. Steliano Filip, moment de sinceritate după înfrângerea cu Gaz Metan

Dinamo a ajuns la șase înfrângeri consecutive în deplasare în acest sezon, după 1-2 la Mediaș, cu Gaz Metan

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:36
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:42

Steliano Filip (27 de ani) vede părțile bune din jocul lui Dinamo și recunoaște: ”Sunt supărat pe mine, trebuia să dau mai mult”

„Din păcate, am început bine, dar au fost acele două goluri, două execuții imparabile, din punctul meu de vedere. A fost un joc echilibrat, până la primul gol. Atât s-a putut, din păcate, în această seară.

Până la primul gol, jocul a fost echilibrat, am avut posesia, am avut vreo 5-6 cornere. Din păcate, acele execuții au făcut diferența în această seară. Trebuie să muncim mai mult, să strângem rândurile, este un moment dificil.

Când ești la Dinamo nu cred că trebuie motivare în plus la un anumit meci. Niciun meci nu este ușor, dar trebuie să avem mai multă personalitate în joc și să încercăm să nu mai facem aceste greșeli. Sunt supărat pe mine, trebuia să dau mai mult. Nu cred că e un jucător în această seară care să fie mulțumit de randamentul lui”, a spus Steliano Filip, la finalul partidei.

Dinamo a rămas pe locul 15, cu șapte puncte, la două puncte distanță de U Craiova 1948, care ocupă locul 14. Ultima este Academica Clinceni, cu trei puncte.

Echipa lui Mircea Rednic are un examen dificil în următoarea etapă, cu Rapid. Gaz Metan se va deplasa pe terenul lui FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!