Dan Petrescu cfr CFR Cluj FCSB PETRESCU Superliga

Dan Petrescu a vorbit despre șansele de a antrena FCSB! Ce spune de revenirea la CFR

Dan Petrescu, fostul antrenor al CFR-ului, a vorbit deschis despre ultima perioadă a sa din fotbal.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 17:53
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 19:14

Antrenorul care a reușit să câștige titlul atât cu Unirea Urziceni, cât și cu CFR Cluj, a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la CFR, dar și despre viitorul său, în prezent fiind fără angajament.

Dan Petrescu: "Am plecat cetățean de onoare de la CFR"

 

"M-a sunat patronul de la CFR, acum 4 ani, și m-a rugat dacă pot să vin, având ambiții mari, la fel că și acum. Am avut un parcurs foarte bun în cupele europene, a fost meciul ăla cu Sevilla, unde ne-au anulat un gol ciudat. Cred că puteam să câștigăm competiția.

În România, când cineva prinde prea multă putere, sunt mulți oameni geloși. Nu am avut încredere din partea cuiva din club și am plecat. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine.

Și mie mi-a părut rău, că mă atașasem. Am plecat cetățean de onoare, cu trofee, medalii, Clujul rămâne una din casele mele și o să mă întorc într-o zi acolo.

Steaua (n.r. - FCSB) îl pune pe Edi, deci nu am loc acolo. Toată lumea spune că sunt prea scump, dar nu e chiar așa. Eu caut să fac performantă, iar de asta cer bonusuri care sunt mai mari. Aștept și din străinătate, nu mai merg la orice echipă, dar sunt niște posibilități, vedem. E clar și în România mi-aș dori, îmi e dor de fotbal", a spus Dan Petrescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!