Liga 1

Marius Șumudică, atacat dur de un fost antrenor al lui CFR: „Și maseurul reușea să se califice”

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad în preliminariile Europa League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 11:13
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 12:09

Campioana României a fost răpusă cu scorul de 4-0 de o echipă care s-a dovedit a fi net superioară. Cel mai probabil, CFR va continua în Conference League, lucru care îi nemulțumește pe cei din conducerea echipei.

Marius Șumudică este antrenorul echipei, însă s-ar putea despărți de club cât de curând. Este dorit în Turcia, la Kayserispor. Vasile Miriuță crede că Șumudică nu și-a adus încă aportul la echipă, având victorii europene doar împotriva unor echipe necunoscute, din Gibraltar și Bosnia.

  • Vasile Miriuță râde de Marius Șumudică: ”Și maseurul reușea să se califice”

„Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a spus Miriuță la Look Sport.

Ceahlăul, CFR Cluj, Győr ETO FC, ASA Târgu Mureș, Energie Cottbus, CFR Cluj, Dinamo București, FC Hermannstadt și Kisvárda FC⁠ sunt echipe din cariera de antrenor lui Vasile Miriuță.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies