Strategia lui Gigi Becali, contestată: „FCSB are nevoie de el, jucătorii tineri au nevoie de el!”

FCSB Claudiu Keseru Gigi Becali Ioan Ovidiu Sabau Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 23:20
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 23:48

Claudiu Keșeru (35 ani) nu mai este pe placul lui Gigi Becali. 

FCSB a avut o misiune dificilă în runda cu numărul 26 din Liga 1, contra Chindiei Târgoviște. Condusă încă din minutul 20, după ce Daniel Popa (26 ani) și Mihai Butean (25 ani) au izbutit să înscrie pentru elevii lui Emil Săndoi, vicecampioana României a trebuit să forțeze motoarele în repriza secundă. Iar schimbările lui Toni Petrea au dat roade, FCSB a reușit să întoarcă scorul, 3-2, grație reușitei lui Darius Olaru (23 ani), și dublei lui Valentin Gheorghe (24 ani).

În urma acestui rezultat, clubul roș-albastru a rămas la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape înainte de campionatul regulat. Iar Ioan Ovidiu Sabău îl atenționează pe Gigi Becali.

  • Gigi Becali

Fostul component al „Generației de Aur” este de părere că FCSB încă mai are nevoie de Claudiu Keșeru (35 ani), care nu mai este pe placul patronului, și consideră că atacantul îi poate ajuta să se dezvolte pe Ianis Stoica (19 ani) și Octavian Popescu (19 ani) cu experiența sa. 

Sabău: „Și jucătorii tineri au nevoie de Keșeru”

Am vazut si eu declaratia dată de Keșeru. Sigur, fiind supărat după joc… Dar, din punctul meu de vedere, rămâne un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Jucător de execuție, cu multă experiență. A jucat la echipa națională, cu Ludogoreț în cupele europene. Plus că a fost adus ca un jucător important. 

Depinde de obiectivul pe care îl are FCSB. Dacă își dorește să crească acești tineri, să le dea meciuri, de Keșeru eu cred că are nevoie FCSB. Și cei tineri au nevoie de el, pentru că ai nevoie de un jucător cu experiență de la care să înveți. 

Toată presiunea o iau de multe ori acești jucători cu experiență. FCSB are jucători de calitate luați individual. Nu știu dacă s-au retras foarte mult, dar au fost de multe ori spații și s-a pătruns destul de ușor. Cred că aici a suferit. Nu au reușit să joace mulți jucători în spatele mingii și ei să joace pe contraatac. 

Să dubleze în zona unde jucătorii ajung în preajma careului, să recupereze mingea și să plece ei pe contraatac. Am văzut spații, un joc deschis și cu o oarecare încredere în ei”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru PlaySport.ro.

FCSB a ajuns la 19 meciuri consecutive fără înfrângere, în care a înregistrat 15 victorii şi 4 rezultate de egalitate.  În următoarea etapă, vicecampioana României se va deplasa la Mioveni, pe 19 februarie, de la 19:55, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!