Strainii au mai pus ochii pe un jucator de la FCSB! "E foarte atractiv pentru Europa!" Cine este pustiul dorit in Belgia si Olanda 

Strainii au mai pus ochii pe un jucator de la FCSB! "E foarte atractiv pentru Europa!" Cine este pustiul dorit in Belgia si Olanda 

Man si Coman nu sunt singurii jucatori de la FCSB care au avut oferte importante in aceasta vara. 

Olimpiu Morutan ar fi putut si el sa plece la echipe din Europa, insa Gigi Becali nu a fost de acord cu niciuna dintre ofertele venite pentru el. 

Informatia a fost facuta publica de impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, care a spus ca mijlocasul in varsta de 21 de ani este atractiv in acest moment pentru cluburi din mai multe tari. 

"E foarte atractiv pentru strainatate. In perioada asta, 4-5 echipe au intrebat de el, dar sumele nu se ridica la nivelul cerintelor domnului Becali. Oferte din Turcia, Olanda, Belgia. Cele din Turcia au fost foarte, foarte tentante.

El trebuie sa mai faca un pas, unul intermediar, cand o sa plece de la FCSB. Dupa ce se maturizeaza intr-un campionat mai puternic, atunci poate face pasul intr-un campionat puternic", a declarat impresarul, potrivit Look Sport.

Olimpiu Morutan a ajuns la FCSB in 2018, fiind adus pentru 700.000 de euro de la FC Botosani. Mijlocasul a adunat 71 de aparitii in tricoul "ros-albastrilor", reusind 6 goluri si 18 assist-uri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O tornadă s-a format în județul Tulcea. Populația, avertizată prin sistemul Ro-Alert
BRAT

Modifică setările cookies