Liga 1

Stoican, in mijlocul unui scandal dupa ce A SEMNAT contractul cu arabii: Al Raed il reclama la FIFA! FOTO: Contractul semnat

Flavius Stoican si-a pus semnatura pe contractul cu Al Raed, dar s-a razgandit inainte sa ajunga in Arabia Saudita

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 09:56
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 14:03

UPDATE: Stoican e convins ca semnatura de pe contractul facut public de arabi nu ii va face probleme la comisiile FIFA.

"Am spus ca raman la Dinamo si asta e decizia mea. Am vorbit si cu domnul Negoita despre ambitii mele si am decis sa continui proiectul pe care l-am inceput. Am foarte multa treaba aici! Nu ma sperie ce a aparut. Acolo este o neintelegere. Oficialii clubului de acolo voiau sa se asigure ca negociaza cu mine si era nevoie de semnatura mea. Nu am nicio emotie ca acel asa zis contract va ajunge la FIFA", a declarat Flavius Stoican pentru ProSport.


Chiar daca public a declarat ca nu se gandeste la oferta arabilor, Flavius Stoican a semnat saptamana trecuta cu Al Raed.

Contractul, care ii asigura lui Stoican un salariu lunar de 25.000 de dolari, ar fi trebuit sa intre in vigoare inca de ieri, 21 septembrie, numai ca antrenorul dinamovist s-a razgandit si nu s-a mai suit in avionul de Arabi Saudita.

Atitudinea lui Stoican i-a enervat la culme pe arabi, care au trimis cazul pe masa comisiei de disciplina de la FIFA.

Iata mai jos contractul semnat de Stoican:

"La momentul acesta nu ma intereseaza decat Dinamo Bucuresti. Eu sper sa am rezultate foarte bune si sa duc la bun sfarsit tot ce am inceput aici. Nu vreau sa plec. Stiti cum este, daca ajungi sa alegi plecarea acum, la o varsta ca a mea, ai accepta-o doar pentru bani. Eu vreau sa am o cariera, si prefer cariera in detrimentul banilor. Asta este, asa am gandit, asa gandesc si merg mai departe!" - Flavius Stoican.
Modifică setările cookies