Mutu muta gasca de la Ploiesti in India! Clauza incredibila in contract: indienii trebuie sa-i angajeze un prieten pe 10.000 € :)

Adi Mutu se pregateste pentru, probabil, ultima aventura a carierei. FC Pune si Chennai Titans sunt cele doua cluburi care se bat pentru semnatura romanului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 09:34
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 10:47

Indienii i-au pregatit lui Mutu un contract consistent - 500.000 de euro pentru urmatoarele trei luni - iar atacantul Petrolului a pus o clauza nemaintalnita.

Vrea ca echipa cu care semneaza sa aiba grija si de cel mai bun prieten al sau, Alin, care sa fie angajat cu un contract de titular la Steaua: 10.000 de euro pe luna, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Mutu le-a explicat indienilor ca nu s-ar simti bine care ar veni singur si ca are nevoie, pentru a se acomoda mai repede, de sprijinul moral al prietenului sau, care l-a urmat peste tot de-a lungul carierei.

Daca va semna cu Pune, Mutu va fi coechipier cu David Trezeguet, fostul sau coleg de atac la Juventus, in sezonul 2005-06.

"Normal ca Mutu s-a dus in India pentru bani. Are si el o varsta, trebuie sa se aranjeze si el. Cand am venit eu la Petrolul nu se stia ca va pleca de la echipa. Regret ca l-am pierdut, avea calitati extraordinare" - Gheorghe Multescu.
Modifică setările cookies