ULTIMA ORA: Kapetanos a fost suspendat si amendat! Steaua, pedepsita pentru incidentele de la meciul cu Astra!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Decembrie 2013, 14:54

►Roda - Ajax, duminica 13:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro! High cu golurile

UPDATE: Kapetanos a fost suspendat de Comisia de Disciplina cu 2 etape si amendat 2000 de lei! De asemenea, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Ionut Chirila, a fost suspendat o etapa.

"Conform art.63.1.b, coroborat cu art.63.2.4, lit. a din RD se sanctioneaza jucatorul Kapetanos Pantelis cu suspendare pentru 2 jocuri si o penalitate de 2000 lei. Irevocabila", se arata in comunicatul LPF.

Kapetanos a primit cartonasul galben in partida de pe National Arena, dar probele video au demonstrat ca grecul merita cartonasul rosu pentru lovitura aplicata fundasului Muresan.


Steaua a primit o penalitate sportiva de 7500 de lei din partea Comisiei de Disciplina a LPF pentru incidentele de la meciul de miercuri cu Astra.

De asemenea, jucatorii William De Amorim (Astra) si Mihai Pintilii (Steaua), eliminati la meciul de miercuri, au fost suspendati cate o etapa si penalizati cu cate 740 de lei. Sanctiune similara a primit si Brandao, de la Cfr Cluj, eliminat in intalnirea cu ACS Poli Timisoara.

Comisia de Disciplina a sanctionat cu avertisment gruparea FC Vaslui dupa meciul cu Dinamo, scor 1-1.

De asemenea, clubul Universitatea Cluj a fost sanctionat cu masura interzicerii accesului spectatorilor in zona Peluzei gazda si la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena pentru o etapa. Masura se va aplica in mod similar si in cazul in care clubul va organiza meciuri in calitate de club gazda pe alte stadioane. Universitatea Cluj a primit si o penalitate sportiva de 30.000 lei.

Comisia de Disciplina a acordat un "ultim avertisment" clubului Petrolul Ploiesti, pentru incidente la meciul cu Pandurii, cu "mentiunea de a efectua diligentele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemanatoare produse de proprii suporteri".

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT