VIDEO EXCLUSIV Campion cu FCSB și CFR, grecul Kapetanos se face antrenor și așteaptă oferte din România. Ce spune despre nivelul Ligii 1

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 20:30
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 21:00

Pantelis Kapetanos se reprofilează.

Kapetanos îți ia licența de antrenor după Paște și e gata să se întoarcă în România. Guardiola, Klopp și Răzvan Lucescu sunt antrenorii care-l inspiră.

„Sincer sa fii jucator e cel mai bun, antrenor e greu, foarte greu. Intru la licență a după Paște și mă pregătesc să fiu antrenor.

Normal ca da (și-ar dori să antreneze în România), dar vreau prima oară să fiu pregătit să iau cum trebuie licența, să am puțină experiență, dar da, vreau”, a spus Kapetanos pentru PRO TV și SPORT.RO.

Kapetanos mizează pe CFR la titlu

Kapetanos a luat titlul în România cu CFR și FCSB, dar în acest sezon mizează pe ardeleni în lupta pentru trofeul Ligii 1.

„Titlul este 90 la sută la CFR, e greu să piardă acum titlul. Din ce am văzut și campionatul acum a căzut mult. Cred că sunt probleme cu banii, dar și cu nivelul, a căzut mult nivelul, mă doare asta”, a mai spus „Kapi”.

La debutul lui Edi Iordănescu, România întâlnește Grecia lui Kapetanos, vineri, de la 20:15, la PRO X și pe VOYO.RO.

Întrebat dacă România are șanse să se califice la Campionatul European, fostul vârf al FCSB-ului a oferit un răspuns tranșant: „Vreau, vreau mult. Acuma cu Edi are șanse să se califice” - Kapetanos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!