Ghita a castigat meciul in 30 de secunde! Holzken a castigat piramida, Aerts a fost invins de Verhoeven! VIDEO!

►Roda - Ajax, duminica 13:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro! High cu golurile

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Decembrie 2013, 14:00
Data actualizarii: Duminica 22 Decembrie 2013, 00:10

► Imediat va avea loc si marele Main Event! Peter Aerts se lupta cu Verhoeven in ultimul meci al primului in Japonia. Primele 2 reprize au fost destul de echilibrate, Verhoeven fiind insa mai proaspat, lucru nomal avand in vedere diferenta de varsta intre cei doi de 19 ani.

Prima repriza a fost a lui Aerts, a doua a lui Verhoeven. In ultima repriza, Verhoeven a lovit mai clar si a reusit sa castiga la decizie - doi arbitrii i-au acordat victoria lui Verhoeven, un arbitru lui Aerts

► Urmeaza finala piramidei intre Holzken si Valtellin. Holzken a evoluat senzational si a reusit sa-si faca KO adversarul cu doar 3 secunde inainte de finalul meciului!

► Daniel Ghita il distruge pe Zimmerman in mai putin de un minut! Un croseu de stanga l-a trimis la podea pe luptatorul din Surinam!

VIDEO CU LOVITURA DE KO A LUI GHITA AICI!

► Inainte de meciul lui Daniel Ghita si de finala piramidei intre Valtellini si Holzken are loc meciul intre Jacoby si
Uehara. O lupta nu foarte spectaculoasa, arbitrul atentionandu-si la un moment dat compatriotul pentru ca nu se baga la lupta.

Uehara castiga meciul, decizia fiind insa impartita


► Urmeaza a 2-a semifinala din piramida - Canadianul Joseph Valtellini se bate cu americanul Raymond Daniels. Meci spectaculos, canadianul se arunca si este prins de contra. In cea de-a doua repriza, Daniels incaseaza un high-kick, americanul supravietuieste cu greu acestei reprize.

Arbitrul pune punct meciului dupa mai multe lovituri joase ale lui Valtellini, urmat de un high kick cu care si-a facut KO adversarul.

► Primul meci al serii este, pana la urma, cel dintre Karapetyan si Holzken din piramida. Holzken domina clar primele 2 reprize, armeanul Karapetyan fiind si numarat. Olandezul Holzken se califica fara probleme in finala. El se va infrunta in finala cu castigatorul dintre Valtellini si Daniels

A INCEPUT GALA!


Meciul lui Daniel Ghita cu Errol Zimmerman este cel mai tare superfight din gala Glory de sambata.

Confruntarea reprezinta o revansa intre cei doi, dupa ce Ghita i-a dat KO lui Zimmerman in 2010, in K-1 Final 16! 

Era prima mare victorie din cariera lui Daniel, atat numele adversarului cat si faptul ca urma sa mearga direct pe tabloul de 8 al finalei K-1, premiera pentru un roman, reprezentand un punct de cotitura in cariera sa.

Cu doar un an inainte, Ghita a avut ghinionul de a pica cu Schilt in Final 16, fiind eliminat dupa un meci la decizie! Au urmat 2 victorii cu Kharitonov si Poturak iar apoi o infrangere surprinzatoare cu Ashwin Balrak, si toata lumea spunea ca a avut ghinion inca o data dupa ce a cazut cu Zimmerman in Final 16.

Lucrurile aveau sa aiba o intorsatura frumoasa pentru Daniel, dupa un KO in repriza a doua, mergand pentru prima data in finala K-1. Cariera lui Daniel avea sa urmeze o panta ascendenta, cu 9 KO-uri in 10 victorii consecutive, stopate in cele din urma in finala Glory din 2012, in fata aceluiasi Semmy Schilt.

La fel ca in 2010, Ghita se afla intr-un moment important in cariera, fiind numarul 3 la categoria grea, in clasamentul Glory! O eventuala victorie in fata lui Zimmerman l-ar putea tine in fruntea clasamentului, insa o infrangere ar putea sa ii ingreuneze drumul spre locul 1 in clasament, detinut in prezent de acelasi Schilt.

Mai mult, Ghita are 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri, confruntarea cu Zimmerman fiind atat una de moral cat si una de palmares!

Istoria meciurilor revansa din cariera lui Ghita:

 

vs Mourad Bouzidi

2005: victorie la decizie

2012: victorie prin KO

 

vs Tony Gregory

2006: infrangere prin KO

2006: victorie prin KO

 

vs Poturak

2008: infrangere la decizie

2010: victorie la decizie

2012: victorie prin KO

 

vs Laschenko

2009: vicorie prin KO

2012: vicorie prin KO

 

vs Schilt

2009: infrangere la decizie

2012: infrangere prin KO

 

vs Saki

2010: infrangere la decizie

2013: infrangere prin KO

 

vs Gerges

2011: infrangere la decizie

2012: victorie prin KO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!