Stranieri

Sandu si Piturca, facuti PRAF de Sapunaru: "Mascarada continua!" Fundasul ii acuza pe oficiali ca au mintit: "Nu m-am retras de la nationala!"

►Roda - Ajax, duminica 13:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro! High cu golurile

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Decembrie 2013, 13:34
Data actualizarii: Duminica 22 Decembrie 2013, 00:10

Cristi Sapunaru a raspuns in termeni dur acuzatiilor venite din partea lui Mircea Sandu, care a declarat ca fundasul a refuzat sa mai vina la echipa nationala.

"Atat am de spus: mascarada continua la echipa nationala. Daca Sandu a spus ca eu am refuzat nationala pentru ca aveam bilete cumparate pentru vacanta, atunci este cea mai mare minciuna. Este incredibil!"

"Nu-mi vine sa cred ca oamenii din Federatie inca mai sustin asta."

"Eu nu m-am retras de la echipa nationala. Nu am refuzat niciodata o convocare. Cand a fost turneul din SUA, nu am putut merge din cauza unor probleme familiale de care nu vreau sa-mi amintesc."

"Este fals ca m-am retras. Am trimis o scrisoare in care am spus ca nu voi mai onora convocarile atat timp cat acolo este acel selectioner. Atat si nimic mai mult. Insa, mi se pare un lucru ciudat."

"Scrisoarea mea nu a aparut in presa, nu a fost facuta publica de Federatie. In schimb, cele trimise de Chivu si Radoi, da. De ce nu s-a dorit sa se afle adevarul? Am si eu un orgoliu, o mandrie, nu accept sa se spuna neadevaruri despre mine", a declarat Sapunaru pentru Fanatik.


Modifică setările cookies