Joi 29 Noiembrie 2018, 13:27

Stadionul din Craiova "se muta" la adresa Bd. Ilie Balaci, numarul 8! Decizie de ULTIMA ORA

Primaria Craiova a hotarat astazi ca o portiune din Bulevardul Stirbei Voda, cel care trece prin fata stadionului, sa se numeasca Ilie Balaci.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Bulevardul care trece prin fata stadionului Craiova se va numi Ilie Balaci, a decis astazi Primaria Craiova, dupa o sedinta a Consiliului Local.

Bulevardul va fi numerotat in asa fel incat stadionul sa fie la numarul 8, cel purtat pe tricou de legendarul jucator al Craiovei Maxima.

"O parte din Bulevardul Stirbei Voda va purta numele marelui Ilie Balaci, iar numerotarea se va face in asa fel incat adresa stadionului sa fie Ilie Balaci, numarul 8."

"Cealalta portiune va pastra numele lui Stirbei Voda, pentru ca vrem sa cinstim in continuare memoria fostului domnitor", a spus administratorul orasului, Sorin Manda, la Ora exacta in sport.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic