Sprijin din UNGARIA pentru CFR? Patronul campioanei apeleaza la "metoda Sepsi" ii cere fonduri lui Viktor Orban! 

Superliga Sprijin din UNGARIA pentru CFR? Patronul campioanei apeleaza la "metoda Sepsi" ii cere fonduri lui Viktor Orban!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2020, 12:26
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2020, 12:32

Finantatorul campioanei, Nelutu Varga, cauta solutii pentru rezolvarea problemelor financiare ale clubului sau.

Chiar daca a reusit sa castige ultimele doua titluri in Liga 1 si sa aiba o participare foarte productiva in editia actuala a Europa League, CFR continua sa reclame probleme financiare. Atat jucatorii, cat si Dan Petrescu s-au plans de "problemele din birouri", iar patronul Nelutu Varga este decis sa gaseasca surse noi de finantare.

Urmand modelul Sepsi, club care beneficiaza de sponsorizari din partea Guvernului de la Budapesta, Varga vrea si el bani din partea Ungariei, conform GSP! Patronul din Gruia a fost inspirat de situatia lui Sepsi si a lui Csikszereda, cluburile care au primit de la unguri, pana in noiembrie 2018, peste 3 milioane de euro! 

Ramane de vazut daca guvernul maghiar va accepta sa ajute clubul CFR, insa interesul lui Viktor Orban pentru activitatea cluburilor din Romania care atrag interesul comunitatilor de secui transforma posibilitatea intr-una cat se poate de reala. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!