Steaua CFR Cluj CSM Iasi FCSB Liga I Superliga

Sponsorul CFR-ului da bani pentru ca Steaua sa fie invinsa! Prima record pentru CSM Iasi, daca echipa lui Stoican incurca liderul

In urma cu mai bine de un deceniu, Gigi Becali alerga dupa jucatorii Gloriei Bistrita cu valiza de bani, cerandu-le sa incurce Rapidul. Acum, stelistii sunt de cealalta parte a baricadei. Ce-i drept, situatia este usor schimbata.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Mai 2018, 09:22
Data actualizarii: Sambata 05 Mai 2018, 09:26

CFR Cluj si CSM Iasi au acelasi sponsor. Producatorul de vinuri Cotnari este partener al celor doua echipe si contribuie la bugetele cluburilor. Inaintea meciului cu Steaua, Cotnari le-a promis iesenilor prime record.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, CSM Iasi va incasa 20.000 euro daca bate FCSB ori 10.000 pentru un egal.

Spre deosebire de intamplarile din urma cu un deceniu, cand Becali alerga dupa jucatorii Bistritei cu valiza cu bani, motiv pentru care s-a ales si cu o condamnare cu suspendare, transformata ulterior in executorie, situatia de acum este schimbata.

Intre CSM Iasi si sponsorul sau exista un contract clar in privinta acordarii primelor, iar presedintele Consiliului Director de la Cotnari, Constantin Deleanu, spune ca echipa ar fi incasat bani inclusiv daca o invingea pe CFR.

"Au prime de 20.000 euro la victorie si 10.000 euro la egal. Eu le dau banii si ei fac ce vor cu ei, nu mai e treaba mea", a spus Deleanu, citat de Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!