Sponsorul CFR-ului da bani pentru ca Steaua sa fie invinsa! Prima record pentru CSM Iasi, daca echipa lui Stoican incurca liderul
Sambata 05 Mai 2018, 09:22

Sponsorul CFR-ului da bani pentru ca Steaua sa fie invinsa! Prima record pentru CSM Iasi, daca echipa lui Stoican incurca liderul

In urma cu mai bine de un deceniu, Gigi Becali alerga dupa jucatorii Gloriei Bistrita cu valiza de bani, cerandu-le sa incurce Rapidul. Acum, stelistii sunt de cealalta parte a baricadei. Ce-i drept, situatia este usor schimbata.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

CFR Cluj si CSM Iasi au acelasi sponsor. Producatorul de vinuri Cotnari este partener al celor doua echipe si contribuie la bugetele cluburilor. Inaintea meciului cu Steaua, Cotnari le-a promis iesenilor prime record.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, CSM Iasi va incasa 20.000 euro daca bate FCSB ori 10.000 pentru un egal.

Spre deosebire de intamplarile din urma cu un deceniu, cand Becali alerga dupa jucatorii Bistritei cu valiza cu bani, motiv pentru care s-a ales si cu o condamnare cu suspendare, transformata ulterior in executorie, situatia de acum este schimbata.

Intre CSM Iasi si sponsorul sau exista un contract clar in privinta acordarii primelor, iar presedintele Consiliului Director de la Cotnari, Constantin Deleanu, spune ca echipa ar fi incasat bani inclusiv daca o invingea pe CFR.

"Au prime de 20.000 euro la victorie si 10.000 euro la egal. Eu le dau banii si ei fac ce vor cu ei, nu mai e treaba mea", a spus Deleanu, citat de Gazeta Sporturilor.Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT