Parca a venit sfarsitul lumii :)) Catalanii au innebunit dupa ce au fost batut la posesie de Rayo Vallecano! Ce concluzie HALUCINANTA au tras

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 11:10

	Parca a venit sfarsitul lumii :)) Catalanii au innebunit dupa ce au fost batut la posesie de Rayo Vallecano! Ce concluzie HALUCINANTA au tras

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Barcelona a batut cu 4-0 la Rayo insa a suferit un adevarat soc la finalul meciului.

Celebra tiki-taka, echipa care paseaza pana isi ameteste adversarii, a pierdut lupta pentru posesia balonului!

Jurnalistii de la Mundodeportivo, ziarul de casa al Barcelonei, nu stiu cum sa mai intoarca meciul pentru a acoperi acest aspect al jocului.

"Intr-adevarat, un studiu amanuntit al Mundodeportivo arata ca Barcelona a pierdut posesia cu 51-49%, DAR a fost mult mai ofensiva cand a avut balonul", scriu acestia.

Concluzia este la fel de halucinanta: "Clubul a dat primul gol in 12 secunde, de cand Song a recuperat si i-a pasat lui Pedro, al doilea gol a fost dat in 5 secunde, al treilea in 15 secunde iar ultimul in 5 secunde. Cine mai da in ziua de azi 4 goluri in 37 de secunde?".

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT