Situatie INCREDIBILA la Dinamo! Miriuta negociaza personal un transfer din liga a treia, conducerea se opune: "Suntem acoperiti"

Vasile Miriuta Dinamo Mihai Minca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 15:50
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 15:51

Vasile Miriuta vrea sa aduca portar la Dinamo de la Sirineasa. 

Miriuta incercat sa-l aduca pe Mihai Minca, ultima data la Sirineasa in liga a treia, dupa ce a fost dat afara de la CFR. Portarul anunta ca a avut discutii cu Miriuta si asteapta oferta din partea dinamovistilor.

"Da, am avut niste discutii cu domnul Miriuta. Astept sa vad ce se va intampla. As veni la Dinamo, mai ales ca sunt jucator liber, nu mai am nici o legatura cu Sirineasa", a declarat Minca in Gazeta Sporturilor.

Alexandru David, presedintele clubului, spune insa ca aceasta mutare nu se va realiza.

"Sub nicio forma nu-l vom transfera pe Minca. Avem portari si nu ne intereseaza sa intarim acest post".

Miriuta spunea mai devreme la ProX ca e suparat pe panamezul Penedo, care si-a extins vacanta fara permisiune si urmeaza sa-l amendeze. Portarul a refuzat oricum prelungirea si a intrat in ultimele 6 luni de contract. 

"Se mai intampla, dar nu la mine. El trebuia sa fie pe data de 8 ianuarie inapoi. El va suporta consecintele, avem un regulament de ordine interioara, indiferent de numele jucatorului se va plati amenda. Voi hotari daca va juca, deocamdata va trebui sa plateasca o amenda. Vom vedea, trebuie sa primeasca si Branescu o sansa. Va primi oportunitate de la mine, depinde numai de el", a spus Miriuta la Ora exacta in sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!