Interviu exclusiv cu Mitrita si Baluta! "Nu trebuie sa se duca la Steaua, poate juca in orice campionat, la orice echipa!" Pariul celor doi inaintea meciurilor cu Dinamo

Alexandru Mitrita alexandru baluta CSU Craiova Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 13:18
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 13:25

CSU Craiova isi propune o dubla istoria in acest sezon!

Doi dintre cei mai buni jucatori de la CSU Craiova, Alexandru Baluta si Alexandru Mitrita, au acordat un interviu in paralel pentru Pro TV.

"Nu trebuie sa se duca in tara! El trebuie sa se duca la o echipa in afara, are foarte mult talent, poate sa joace la orice echipa, din orice campionat" a spus Mitrita despre oferta primita de Baluta de la Steaua.

Cei doi si-au propus sa marcheze cate un hattrick in fata lui Dinamo in partidele de campionat si Cupa: "Mi-ar placea sa dau hattrick impotriva celor de la Dinamo! In cupa pentru ca in campionat sunt suspendat" a spus Baluta. Replica a venit imediat: "O sa dea el in Cupa, si eu in campionat, ca sa fim ok! Hattrick, da!" a spus Mitrita.

"Toata lumea e innebunita sa castigam impotriva Stelei. Asteapta si victoria contra Stelei, si victoria contra CFR-ului, si cu Dinamo, si cu toate echipele! Se asteapta sa castigam si campionatul, si cupa!" a spus Mitrita cand a fost intrebat despre asteptarile fanilor.

Mitrita si Baluta au dezvaluit ca nu se suportau unul pe celalalt pe vremea cand erau la Viitorul! Vezi interviul integral diseara la ora 20.00 la stirile din sport de la Pro TV!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!