Alex Ionita Astra Giurgiu CFR Cluj Raul Rusescu Meciurile etapei

Transferul lui Nistor la Dinamo schimba datele transferului lui Ionita la CFR! Anunt de ULTIMA ORA

Astra se tine tare in negocierile cu CFR pentru Alex Ionita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 12:01
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 12:01

Ionita a batut palma cu CFR, insa nu si Ioan Niculae. Acesta vrea sa-si recupereze cele 1,25 milioane de euro platite pentru jucator, sau cat mai mult din aceasta suma. CFR oferise 700.000 de euro plus doi jucatori, intre care se afla si Nistor. Pana la urma, Nistor a ajuns la fostul sau club, Dinamo, in aceasta dimineata, desi Edi Iordanescu declarase ca e un jucator bun de care ar avea nevoie la Astra.

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR, a anuntat ca mai sunt 10% ca CFR sa mai faca un transfer, dupa venirile lui Costache, Tucudean, Bordeianu si Douglas Grolli.

"Cam asta va fi grupul si echipa cu care vom aborda campionatul in procent de 90%. De Alex Ionita nu stim, deocamdata nu s-a ajuns la nico intelegere. Vom vedea daca se va realiza", a spus Mara la Ora exacta.

Dupa ce l-a luat pe Tucudean, CFR nu mai are nevoie de Rusescu. "Nu s-a pus problema ca Rusescu sa vina la CFR. E un jucator bun, dar nu se pune problema. Am fost colegi, il stiu bine, dar suntem acoperiti pe postul ala", a spus Mara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!