Becali: "Voi cere statului masuri de securitate mai mari!" Clipurile SOC au fost scoase de pe youtube!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 16:00
Becali: "Voi cere statului masuri de securitate mai mari!" Clipurile SOC au fost scoase de pe youtube!

Pe site-ul youtube au fost incarcate 3 clipuri in care Gigi Becali a fost omorat de fanii stelisti in plin spatiu virtual. Scenariile par desprinse din filmele de groaza:

Vezi ce spune un psiholog despre actiunile fanilor Stelei! Avocatul Bogdan Tohaneanu: "Becali poate face plangere penala!" Vezi ce spune si Christian Ciocan!

Becali este ucis in bataie cu o bata de baseball chiar in casa din Pipera in momentul in care iese din baie. Gigi Becali cade la pamant, insa continua sa fie lovit de suporterul stelist. Trupul sau este aruncat pe geam, direct pe capota unei masini.

Clipul se termina cu mesajul: "Se poate intampla intr-o buna zi. Pleaca din Ghencea”.

Intr-un alt film incarcat pe youtube, Gigi Becali moare dupa ce este impuscat in cap de o lunetista angajata de suporterii stelisti pentru a-l lichida.

Al treilea clip il prezinta pe omul cu banii de la Steaua intr-o zona retrasa a orasului, in momentul in care este bagat intr-un sac si apoi asezat intr-o cada. Asasinul cheama o cifa incarcata cu ciment pe care o goleste exact in cada in care se afla patronul Stelei. In timp ce criminalul se amuza, Gigi Becali se zvarcoleste dandu-si ultima suflare.

"S-a ajuns foarte departe...Am vazut filmulete acelea. Statul roman trebuia sa ia masuri. Si eu o sa cer statului roman, masuri de securitate mai mari, pentru ca sunt europarlamentar", a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro

"Poate sa dea in judecata pe cine vrea. Problema este ca trebuie sa faca legatura de cauzalitate intre ceea ce au intentionat suporterii sa faca si prejudiciul de inagime pe care i-l creeaza lui Gigi Becali.

Iar din punctual meu de vedere este foarte greu de facut aceasta legatura. De obicei provider-ul, adica cel care le permite acestora sa posteze filmulete este cel care suporta consecintele .

Acesta trebuie sa aiba un filtru pe care trebuie sa-l activeze. Gigi Becali poate intr-adevar sa-l dea pe cel care permite accesul de postare pe youtube a materialelor respective. Acesta poate fi intr-adevar identificat, eventual poate face plangere penala impotriva lui”, a declarat avocatul BOGDAN TOHANEANU pentru www.sport.ro

"Orice fapta care aduce atingere sigurantei unei persoane este cercetata si pedepsita potrivit legii. Daca se contureaza elemente ale unor infractiuni, cum ar fi amenintarea sau orice alta fapta prin care se pune in pericol siguranta unei persoane atunci se instrumenteaza pe procedura. Pana la acel moment este necesara plangerea persoanei vatamate", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei pentru www.sport.ro

“In momentul in care ai o astfel de atitudine si nu-l accepti ca patron, iti proiectezi neputinta prin astfel de filmulete. Domnul Becali a incurajat oarecum aceste initiative ale suporterilor. Nu vor avea un impact puternic asupra dl. Gigi Becali. Dansul considera ca aceste lucruri sunt departe de el si nu-l pot atinge!”, spune psihologul Jeni Chiriac pentru www.sport.ro

Jeny Chiriac este specialista in psihologie, psihoterapie si sexologie. In 2008 a obtinut masteratul in sexologie la Cluj. Din 2005 lucreaza ca psihoterapeut la mai multe clinici din Bucuresti dar si voluntariat la Spitalul clinic de urgenta copii "Marie Curie”.

Titlurile filmelor postate pe youtube sunt si ele de domeniul fantasticului:

  • "Gigi Becali ingropat in ciment" Vezi AICI clipul 1
  • "Gigi Becali a fost omorat in casa lui din Pipera" Vezi AICI clipul 2
  • "Gigi Becali a fost executat de o lunetista angajata de suporteri" Vezi AICI clipul 3

 

Ora 17:07 clipurile au fost scoase de pe youtube

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT