Steaua si razbunarea fostilor jucatori! "Steaua m-a distrus ca fotbalist!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 11:19
Steaua si razbunarea fostilor jucatori! "Steaua m-a distrus ca fotbalist!"

Fostii stelisti s-au aliat impotriva conducerii din Ghencea! Dupa Goian si Florin Lovin si fostul mijlocas al Stelei, Marius Croitoru, a lansat un atac la adresa presedintelui Valeriu Argaseala!

Lovin: "Argaseala conduce Steaua cu minciuni, santaje, promisiuni nerespectate!"

Goian: "La Steaua sunt niste zdrente si perversi!"

"Din functia pe care o are Argaseala, incearca sa creasca in ochii lui Gigi Becali, fiind in stare de orice. Mi-a interzis sa mai joc la Steaua II si mi-a spus clar ca nu o sa imi mai dea banii pentru chiria de apartament, sfatuindu-ma sa locuiesc cu familia mea in masina. Argaseala imi oferea sume derizorii ca sa imi reziliez contractul.

Imi dadea salariile restante pe 2-3 luni, sperind sa ma determine sa plec si sa scape de mine, numai ca eu nu am cedat pina nu mi-am luat banii cuveniti. Steaua m-a distrus ca fotbalist, nelasindu-ma sa joc un an si jumatate. In turul sezonului 2008-2009 am mai evoluat la echipa a II-a, dar dupa aceea mi s-a interzis, pur si simplu, dreptul la munca.

Parca nici nu iti vine sa crezi ce se intimpla acolo si in ce hal se comporta cu fotbalistii, tinind cont de talia acestui club. E dureros! Poate prin Liga a III-a sa mai gasesti asa ceva, dar acolo nivelul oamenilor e direct proportional cu nivelul echipelor", a spus Croitoru in Gazeta Sporturilor.

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT