Otelul - Astra a fost reprogramat pentru 1 decembrie!

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 12:39

Partida Otelul Galati - Astra, programata initial, vineri, in etapa a XV-a a Ligii I, a fost amanata de LPF pentru 1 decembrie, de la ora 14.00, dupa ce Abel Valdez, de la Astra, a fost diagnosticat cu gripa noua.

Valdez este al doilea jucator din Liga I diagnosticat de gripa cu virusul A/H1N1, dupa Cornel Buta de la Poli Iasi.

Celelalte partide ale etapei a XV-a a Ligii I sunt programate sambata, duminica si luni.

Antrenorul Astrei, Nicolo Napoli, a apreciat ca amanarea nu a "picat" bine pentru echipa sa.

"Echipa este pe val dupa victoria cu Steaua si cred ca baietii erau pregatiti fizic si aveau ascendentul moral sa joace vineri la Galati. Ar fi fost bine pentru noi sa se joace vineri, insa, regulile sunt reguli si ne vom supune.

Ma bucur ca nu au mai aparut si alte cazuri de gripa in lot. De la confirmarea infectarii lui Valdez s-au scurs 5 zile. Colegul sau de camera, Vadrariu, a fost izolat si el, dar nu este deloc confortabil sa te gasesti in aceasta situatie", a spus Napoli.

Directorul general al Otelului Galati, Marius Stan, a afirmat ca, desi nu ii convine ca meciul va fi amanat, se bucura pentru faptul ca galatenii nu se confrunta cu un caz de gripa noua: "Nu ne convine acest lucru, pentru ca vom fi nevoiti sa jucam doua meciuri la trei zile. Important e sa nu avem si noi un caz de gripa noua".

Nici antrenorul Dorinel Munteanu nu era multumit de amanare. "Nu-mi pica bine aceasta amanare, ne comprima finalul de tur, dar asta este, nu avem ce face, mergem inainte".

Valdez este al doilea jucator din Liga I diagnosticat cu AH1N1, dupa Cornel Buta de la Poli Iasi.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT