Liga 1

"Singurul mare antrenor din Romania e Hagi!" Becali, INDRAGOSTIT de Ianis! Se duce sa DANSEZE cu el in vestiar daca ia titlul: "Eu l-as vinde cu 50 de milioane!"

Becali nu e impresionat de eficienta lui Petrescu la CFR. Patornul FCSB spune ca singurul mare antrenor din Liga 1 e Hagi!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019, 23:46
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2019, 23:54

Si Ianis l-a cucerit dupa meciul cu Craiova! Becali spune ca e gata sa danseze o hora machedoneasca in vestiarul Viitorului, alaturi de Hagi Jr, daca Ianis va marca in fata CFR-ului. :) Becali e convins ca n-are cum sa-l aduca pe Hagi la FCSB.

"Singurul care e mare antrenor in Romania este Hagi. Joaca fotbal, paseaza. Cum face el, ii pune pe copiii aia si paseaza.. Nu stiu cum face el! Hagi vinde si vad ca tot joaca. Iar Ianis... Abia acum zic si eu ca va fi mare fotbalist. Executiile alea... Nu golul, pasa pe care i-a dat-o lui Ganea la golul 2! Aia mi-a placut mai mult decat golul. O sa-l rog pe Ianis, daca face un rezultat bun cu CFR, o sa joc si eu Pamporea (dans traditional machedonesc) O sa dansam amandoi cand luam campionatul. Nu poti sa-l mai iei pe Ianis! De pe loc da, il vedeti cum suteaza? Daca era la FCSB, costa 50 de milioane. Atat as cere ca sa-l vand! Gica-l da cu 2-3. Eu fara 50 nu discutam!", a spus Becali la Digisport.
 

Modifică setările cookies