Sepsi pregateste inaugurarea stadionului de LUX din Sf. Gheorghe! Care este stadiul lucrarilor si cand va fi gata noua arena

Jucatorii de la Sepsi se pregatesc sa se mute pe noul stadion. 

Fotbalistii vor juca pe noua arena din Sfantu Gheorghe din primavara anului 2021. Sepsi mai are cateva luni de asteptat si va avea stadion nou!  

Noua arena din oras are programata inaugurarea la sfarsitul acestui sezon, avand in vedere ca lucrarile sunt avansate si mai este putin pana cand se monteaza gazonul. 

Stadionul va avea 8.400 de locuri si va putea sa gazduiasca meciuri internationale, urmand a respecta standardele impuse de UEFA in cel mai mic detaliu. 

"Preconizam ca la sfarsitul lunii mai o sa terminam, asa cum era vorba. Acum sa vedem ce iarna o sa avem. Structura e gata in totalitate. Incepem sa facem efectiv si gazonul, cu degivrare, cu tot ce trebuie. Saptamana viitoare incepem", a declarat patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi. 

Anual covasnenii primesc aproximativ 6 milioane de euro din Ungaria, sumele fiind investite in principal in infrastructura.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies