Europa League FCSB, duel cu 'Sepsi de Serbia' in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION

FCSB, duel cu 'Sepsi de Serbia' in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION

FCSB o va intalni pe Backa Topola, formatie din prima liga a Serbiei, in turul 2 preliminar al Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 16:42
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 16:46

Ros-albastrii vor merge in deplasare in Serbia pentru duelul cu Backa Topola. Formatia care va da piept cu echipa lui Toni Petrea face parte din grupul cluburilor sprijinite masiv de guvernul Ungariei, grup din care face parte si Sepsi Sf. Gheorghe.

Guvernul Ungariei a trimis pana in prezent aproximativ 14 milioane de euro clubului Backa Topola, cu intentia de a sprijini fotbalul maghiar din nordul Serbiei, anunta english.atlatszo.hu.

  • FCSB, duel cu Sepsi de Serbia in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION

Banii au fost trimisi in doua transe, de 9.4 milioane de euro, respectiv 4.6 milioane de euro, si au fost folositi la construirea terenurilor, dar si la costurile de administrare ala academiei.

De asemenea, din aceasta suma se promite si renovarea stadionului local, care are in prezent o capacitate de 5000 de locuri. Acelasi lucru a fost promis si pentru Sepsi Sf. Georghe, dar si pentru FK Miercurea Ciuc, echipe din Romania care sunt sponsorizate de guvernul Ungariei.

"De ce am investit atatia bani in Serbia? Pentru ca aici locuiesc multi maghiari, iar tara noastra este preocupata de soarta tuturor cetatenilor de etnie maghiara, oriunde ar locui,” au fost cuvintele lui Viktor Orban, Prim Ministrul Ungariei la inaugurarea Academiei Backa Topola.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!