FCSB, duel cu 'Sepsi de Serbia' in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION

FCSB, duel cu 'Sepsi de Serbia' in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION

FCSB o va intalni pe Backa Topola, formatie din prima liga a Serbiei, in turul 2 preliminar al Europa League.

Ros-albastrii vor merge in deplasare in Serbia pentru duelul cu Backa Topola. Formatia care va da piept cu echipa lui Toni Petrea face parte din grupul cluburilor sprijinite masiv de guvernul Ungariei, grup din care face parte si Sepsi Sf. Gheorghe.

Guvernul Ungariei a trimis pana in prezent aproximativ 14 milioane de euro clubului Backa Topola, cu intentia de a sprijini fotbalul maghiar din nordul Serbiei, anunta english.atlatszo.hu.

Banii au fost trimisi in doua transe, de 9.4 milioane de euro, respectiv 4.6 milioane de euro, si au fost folositi la construirea terenurilor, dar si la costurile de administrare ala academiei.

De asemenea, din aceasta suma se promite si renovarea stadionului local, care are in prezent o capacitate de 5000 de locuri. Acelasi lucru a fost promis si pentru Sepsi Sf. Georghe, dar si pentru FK Miercurea Ciuc, echipe din Romania care sunt sponsorizate de guvernul Ungariei.

"De ce am investit atatia bani in Serbia? Pentru ca aici locuiesc multi maghiari, iar tara noastra este preocupata de soarta tuturor cetatenilor de etnie maghiara, oriunde ar locui,” au fost cuvintele lui Viktor Orban, Prim Ministrul Ungariei la inaugurarea Academiei Backa Topola.

  • FCSB, duel cu 'Sepsi de Serbia' in Europa League! Backa Topola a incasat 14 MILIOANE DE EURO de la guvernul maghiar, care e gata sa le faca si un SUPER-STADION
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies