"Se vede ca Thomas Neubert lucreaza in stil german!" Primele impresii ale lui Alexandru Cretu dupa celebrele pregatiri fizice ale neamtului 

"Se vede ca Thomas Neubert lucreaza in stil german!" Primele impresii ale lui Alexandru Cretu dupa celebrele pregatiri fizice ale neamtului 

Alexandru Cretu a fost integralist in amicalul cu FC Buzau. 

FCSB a invins-o cu 5-1 pe FC Buzau in ultimul amical inainte de startul sezonului. Alexandru Cretu a inceput titular meciul cu echipa lui Cristi Pustai si a facut pereche in centrul defensivei cu Stipe Vucur.

La finalul partidei, jucatorul a precizat ca asteapta meciurile oficiale pentru ca gradul de concentrare nu este la fel ca in disputele oficiale. Noul fundas central al ros-albastrilor a tinut sa mentioneze cat de intense sunt antrenamentele lui Thomas Neubert. 

"Da, ne bucuram ca dam goluri. Important e sa nu luam goluri. Astept meciul cu Botosnai. Chiar asteptam cu nerabdare pentru ca e o diferenta imensa intre meciurile oficiale si cele amicale. Trebuie sa o luam pas cu pas. Trebuie sa incepem cu dreptul pentru a avea moral in meciul din Conference League.

A fost o perioada grea cu multe antrenamente de forta si viteza. Se vede ca Thomas lucreaza in stil german", a declarat Alexandru Cretu pentru PRO X, la finalul meciului.

Afirmatia fostului jucator al Politehnicii Iasi a fost completata si de Valentin Cretu, care a dezvaluit ca e important sa aiba un start bun in primul meci din Liga 1 cu Botosani. 

"Ma bucur ca a vazut si el cum sunt antrenamentele la FCSB. Au fost foarte grele, dar mai avem mult de munca. Sper sa incepem bine la Botosani, e nevoie de amicale bune pentru a fi pregatit. Pana acum am jucat cate 45 de minute fiecare", a precizat Valentin Cretu la finalul paridei.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies