Alexandru Cretu FCSB Thomas Neubert Liga 1

"Se vede ca Thomas Neubert lucreaza in stil german!" Primele impresii ale lui Alexandru Cretu dupa celebrele pregatiri fizice ale neamtului 

Alexandru Cretu a fost integralist in amicalul cu FC Buzau. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iulie 2021, 21:49
Data actualizarii: Vineri 09 Iulie 2021, 22:06

FCSB a invins-o cu 5-1 pe FC Buzau in ultimul amical inainte de startul sezonului. Alexandru Cretu a inceput titular meciul cu echipa lui Cristi Pustai si a facut pereche in centrul defensivei cu Stipe Vucur.

La finalul partidei, jucatorul a precizat ca asteapta meciurile oficiale pentru ca gradul de concentrare nu este la fel ca in disputele oficiale. Noul fundas central al ros-albastrilor a tinut sa mentioneze cat de intense sunt antrenamentele lui Thomas Neubert. 

"Da, ne bucuram ca dam goluri. Important e sa nu luam goluri. Astept meciul cu Botosnai. Chiar asteptam cu nerabdare pentru ca e o diferenta imensa intre meciurile oficiale si cele amicale. Trebuie sa o luam pas cu pas. Trebuie sa incepem cu dreptul pentru a avea moral in meciul din Conference League.

A fost o perioada grea cu multe antrenamente de forta si viteza. Se vede ca Thomas lucreaza in stil german", a declarat Alexandru Cretu pentru PRO X, la finalul meciului.

Afirmatia fostului jucator al Politehnicii Iasi a fost completata si de Valentin Cretu, care a dezvaluit ca e important sa aiba un start bun in primul meci din Liga 1 cu Botosani. 

"Ma bucur ca a vazut si el cum sunt antrenamentele la FCSB. Au fost foarte grele, dar mai avem mult de munca. Sper sa incepem bine la Botosani, e nevoie de amicale bune pentru a fi pregatit. Pana acum am jucat cate 45 de minute fiecare", a precizat Valentin Cretu la finalul paridei.  

Modifică setările cookies