Liga 1 Leonida Antohi Poli Iasi Superliga

Se mai reia sau nu actualul sezon al Ligii 1? Un club si-a exprimat deja dorinta: "Ar fi mai bine sa nu se mai joace!"

Liga 1 ar urma sa fie reluata la jumatatea lunii iunie, insa nu toate cluburile mai vor ca acest sezon sa fie continuat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2020, 15:54
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2020, 16:04

Dupa mai multe discutii in cadrul clubului, Poli Iasi si-a exprimat public dorinta ca acest sezon sa nu mai fie reluat.

Presedintele Consiliului Director al clubului, Leonida Antohi, s-a consultat cu presedintele echipei si au ajuns la concluzia ca ar fi mult mai sanatos daca sezonul ar fi inghetat si s-ar trage linie la clasamentul actual.

"Vorbeam si cu noul nostru presedinte (n.r. Ciprian Paraschiv), daca privim din punctul nostru de vedere, adica in situatia noastra financiara, ar fi bine sa nu se mai joace si sa se traga linie cum e acum campionatul. Doar Cupa Romaniei sa se joace, atat", a spus Leonida Antohi, intr-un LIVE sustinut pe pagina oficial de Facebook a clubului Poli Iasi.

Leonida Antohi: "Se vor negocia diminuarea contractelor"

 

Oficialul iesenilor a mai spus si ca vor avea loc negocieri cu jucatorii pentru diminuarea contractelor:

"In cazul in care se va juca, va trebui sa facem rost de un sprijin financiar pentru a nu mai sta cu mana intinsa la alti oameni pentru a plati jucatorii. Executivul de la club o sa negocieze cu jucatorii sa diminueze contractele. Sa mai lase, asa cum lasa toata lumea, ma refer la zona financiara. Altfel e greu", a mai spus Leonida Antohi.

UEFA a anuntat federatiile ca asteapta un raspuns concret, pana pe 25 mai, in ceea ce priveste reluarea competitiilor interne. 

Modifică setările cookies