Asa se va desfasura un meci de Liga 1 dupa reluarea campionatului! Cum arata protocolul pregatit in Romania 

Asa se va desfasura un meci de Liga 1 dupa reluarea campionatului! Cum arata protocolul pregatit in Romania 

Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au pregatit un protocol pe care il vor urma echipele in cazul reluarii campionatului. 

FRF si LPF iau in calcul o reluare a campionatului in 6 saptamani, iar oficialii celor doua au elaborat un protocol de desfasurare a meciurilor din Liga 1, astfel incat pericolul sa fie minim pentru cei veniti la meci. 

Conform Gazetei Sporturilor, la un meci oficial din Liga 1 vor putea participa maximum 125 de persoane, in care se incadreaza jucatori, arbitri, oficiali si personal auxiliar. 

Vor fi 6 copii de mingi pe teren, unul pe fiecare jumatate a lungimii terenului si cate unul in spatele fiecarei porti, iar numarul oficialilor se va reduce pana la 5 persoane de echipa. 

Ziaristilor si reporterilor li s-a alocat un numar de 20-25 de locuri, pe langa personalul tehnic care ajuta la transmiterea meciurilor. 

De asemenea, toti cei prezenti la stadion vor fi obligati sa se supuna la teste rapide, la intrarea pe arena, pentru a se asigura ca nu exista un risc, cu toate ca metoda aleasa, desi este ieftina, nu are o acuratete ridicata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România cere explicații Iranului, după atacul în urma căruia un român a murit. Ambasadorul iranian, convocat la MAE
BRAT
Modifică setările cookies