VIDEO "Se duc afară și au probleme!". Gică Popescu, avertisment pentru 'perla' celor de la FCSB

Gică Hagi și Gică Popescu, doi dintre cei mai importanți dintre jucătorii din istoria celor de la Galatasaray, au fost prezenți la meciul cu FC Barcelona, din Europa League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 11:41
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 11:57

Oficialii lui Galatasaray i-au invitat la meci și pe foștii jucători ai ambelor echipe, Gică Hagi și Gică Popescu, iar în acest sens au făcut eforuri financiare importante pentru a-i aduce la Istanbul. 

Formația antrenată de Domenec Torrent nu a reușit să treacă de FC Barcelona, fiind învinși cu 1-2, după ce partida de pe Camp Nou s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

La întoarcerea în țară, Gică Popescu a făcut mai multe declarații despre mai multe subiecte importante din fotbalul românesc, inclusiv despre Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB.

"Știți ce diferență este între campionatul nostru și între campionatele importante de afară? Uriașă! Vedeți că mulți jucători care pleacă de aici, se duc afară și au probleme. Cicâldău a plecat de aici, a mers la Galatasaray, o echipă care nu este într-o pasă foarte bună și are probleme. Diferența între campionatul nostru și campionatele de afară este una mare. Tavi Popescu este un jucător de perspectivă, dar să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu", a declarat Gheorghe Popescu la sosirea de la Istanbul. 

Modifică setările cookies