Liga 1

Avertisment pentru Octavian Popescu: ”Dacă auzi în fiecare zi că ești noul Neymar sau Ronaldinho, s-ar putea să crezi!”

Octavian Popescu (19 ani) este marea speranță a fotbalului românesc.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 08:13
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 08:15

Fotbalistul de la FCSB are o perioadă de vis, iar acest sezon l-a propulsat pe listele unora dintre cluburile importante ale Europei. Gigi Becali speră să obțină o sumă importantă pe acesta. În acest sens, patronul vicecampioanei României a decis să îi mărească salariul fotbalistului de 19 ani, însă în vară, la încheierea sezonului în curs.

Totuși, nu toată lumea crede că este aplicată o tactică corectă cu tânărul fotbalist. Narcis Răducan, fost manager general la FCSB, crede că ar trebui să se vorbească mai puțin despre el, pentru a nu fi distras de la parcursul său.

Narcis Răducan, avertisment pentru Tavi Popescu

„E o strategie a clubului de a ridica prețul jucătorilor, de care au beneficiat mai mulți jucători. Uneori poate să ii afecteze simțul realității, de aceea cred că în paralel trebuie vorbit foarte mult și cu jucătorul. Dacă auzi în fiecare zi că ești noul Neymar sau Ronaldinho, s-ar putea să crezi.

Are de lucrat în ceea ce privește cultura tactică, are de lucrat cu piciorul stâng, la agresivitate”, a declarat Narcis Răducan pentru prosport.ro.

Opt goluri și trei pase decisive a reușit Tavi Popescu în cele 30 de meciuri disputate, în acest sezon, în tricoul lui FCSB. 1.9 milioane de euro este cota de piață a extremei dreapta a FCSB, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies