Liga 1

Gigi Becali, ironizat după ce a anunțat prețul lui Tavi Popescu: „Și eu vreau 100 de milioane, o vând pe soacra mea!”

Gigi Becali, ținta ironiilor după ultimele declarații la adresa lui Tavi Popescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 09:12
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 09:17

Patronul FCSB susține că Octavian Popescu, fotbalistul de bandă de doar 19 ani a vicecampioanei, este cel mai bun jucător din România și a pus un preț de vânzare de 100 de milioane de euro.

Becali, ironizat de Florin Manea

Impresarul Florin Manea îl ironizează pe latfindiarul din Pipera și spune că doleanțele acestuia nu sunt nimic altceva decât o himere.

„Și eu vreau 100 de milioane, o vând pe soacra mea. O dau cu 99 (n.n. râde). E normal să-și laude jucătorul, dar Tavi Popescu a dat un gol cu Voluntari și cu nu mai știu cine. Balaci a dat gol cu Benfica, a pus în genunchi naționala Italiei. A fost și Dennis Man foarte bun, dar acum joacă în B”, a spus Florin Manea, potrivit ProSport.

Becali: „Tavi e cel mai bun din România!”

Patronul de la FCSB susține sus și tare că îl va vinde pe bani mulți pe Tavi Popescu, 20 de milioane de euro nefiind suficienți din punctul lui de vedere. 

„O să vorbim de salariul lui în vară. Crezi că îl lăsăm așa? Eu nu mai vorbesc de oferte despre Octavian Popescu decât în perioada transferurilor. Vorbeam cu MM acum 7-8 ani că îmi va da Domnul un jucător ca Gică Hagi, pe care să iau zeci de milioane de euro. Nu pot să îl compar neapărat cu Hagi, dar pe ceilalți i-a depășit deja.

În vară e posibil să aibă o cotă de 20 de milioane, iar eu nu-l dau doar pe atât. I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Opt goluri și trei pase decisive a reușit Tavi Popescu în cele 30 de meciuri disputate, în acest sezon, în tricoul lui FCSB.

Modifică setările cookies