Nationala

Dan Petrescu propune un jucător la naționala României: "Pe mine nu mă interesează Tavi Popescu"

Dan Petrescu a prefațat meciul Farul - CFR Cluj, iar antrenorul campioanei a vorbit și despre naționala României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 20:03
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 20:04

Antrenorul campioanei a fost întrebat despre Octavian Popescu, fotbalistul rivalei FCSB, limitându-se să spună că merită să fie convocat la naționala României.

Dan Petrescu îl vrea pe Claudiu Petrila la națională

Petrescu a vorbit mai mult despre jucătorul său, Claudiu Petrila, despre care spune că dorește să îl vadă la naționala lui Edi Iordănescu. Până acum, extrema de 21 ani a evoluat doar pentru reprezentativa U21.

"Pe mine mă interesează Petrila. Nu mă interesează Tavi Popescu. Tavi Popescu e un jucător excelent, merită să fie la echipa națională, dar eu sper ca Petrila să fie și el convocat la națională și să ajungă unde își dorește el, cât mai departe posibil.

Eu mă bucur pentru jucătorii care merg la echipa națională sau care pleacă la o echipă bună să-și facă o carieră. Nu cred că scopul lor trebuie să fie să rămână la CFR Cluj. orice jucător de la CFR trebuie să-și dorească să ajungă mai sus, în străinătate, la o echipă mare. Dacă nu, înseamnă că nu au ambiție și nu-și doresc mai mult de la viață. Și asta nu ar fi bine nici pentru ei, nici pentru noi", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Claudiu Petrila, revenit la CFR Cluj la începutul acestui sezon, după un împrumut la Sepsi, a jucat în 33 de meciuri din acest sezon, a marcat opt goluri și a oferit patru pase decisive.

Petrila este jucătorul lui CFR Cluj din 2017, iar până acum și-a trecut în palmares trei titluri de campion.

Edi Iordănescsu este așteptat să anunțe la finalul acestei săptămâni jucătorii convocați la naționala României pentru meciurile amicale cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), care vor fi transmise ÎN DIRECT de Pro X.

Modifică setările cookies