VIDEO Eforturi incredibile ale celor de la Galatasaray pentru a-i aduce pe Hagi și Popescu la meciul cu Barcelona: „Ne-au trimis avion privat! E frumos să vezi că nu te uită!” 

Galatasaray - Barcelona se vede ÎN DIRECT pe PRO X și VOYO de la 19:45! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 16:07
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 15:40

Pe catalani îi așteaptă o misiune dificilă la Istanbul, acolo unde se anunță o atmosferă electrizantă în tribune. Meciul de pe Camp Nou s-a încheiat cu o remiză, 0-0, astfel că partida se anunță a fi o 'finală' pentru cele două echipe. Oficialii lui Galatasaray i-au invitat la meci și pe foștii jucători ai ambelor echipe, Gică Hagi și Gică Popescu, iar în acest sens au făcut eforuri financiare importante pentru a-i aduce la Istanbul. 

Galatasaray a trimis un avion privat pentru Gică Hagi și Gică Popescu 

La plecarea din țară, Gică Popescu a vorbit despre partida de la Istanbul, fără să își aleagă o favorită, arătându-se recunoscător pentru invitația primită, dar și pentru eforturile făcute de turci pentru a se asigura că el și Gică Hagi vor fi prezenți la meci. 

„Am inima împărțită în două, da. Mai greu, după istoricul pe care l-am avut la cele două echipele este greu să țin cu una dintre ele. Barcelona, indiferent de adversarul pe care îl are în față întotdeauna este favorită. Nu le va fi ușor pentru că Galatasaray este în recuperare de formă sportivă, am văzut meciul cu Beșiktaș și o victorie îți dă întotdeauna moral. 

Este foarte plăcut când te duci la un meci în care nu ții cu nimeni și indiferent de cine câștigă bucuria e aceeași. E frumos să vezi că clubul la care ai jucat și ai făcut performanță nu te uită și la astfel de evenimente te bagă în seamă, au făcut un efort financiar important să ne trimită un avion privat datorită unei probleme personale pe care a avut-o Gică și nu am putut să plecăm cu cursa de linie. Sunt momente frumoase pe care le împărtășești cu prietenii, cu familia, cu cei apropiați. 

Se simte aprecierea după atăția ani, au trecut 20 de ani de când am plecat de la Istanbul și oamenii își amintesc de noi cu plăcere și fac astfel de gesturi te simți bine”, a declarat Gică Popescu la plecarea spre Istanbul. 

Reacția lui Gică Popescu în cazul situației lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Totodată, întrebat despre situația românilor de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, Gică Popescu a dezvăluit că fotbaliștii străini resimt aceeași presiune, pentru că sunt aduși ca să facă performanță și să ajute echipa.  

„În momentul în care un club transferă anumiți jucători, mai ales dacă sunt străini, se așteaptă ca ei să facă diferența. Același lucru l-au așteptat și de la noi când jucam la aceste cluburi, când cumperi străini, trebuie să fie mai buni decât naționalii și cu siguranță că acestea sunt așteptările, au prins o perioadă proastă, din păcate, clubul traversează probabil una dintre cele mai proaste perioade din istoria sa, la performanță trebuie să ai capacitatea să suporți presiunea, sunt convins că fac acest lucru și sper ca în viitorul apropiat lucrurile să se schimbe, să înceapă să joace, să vină și rezultatele, asta contează, rezultatele”, a adăugat președintele Farului. 

Modifică setările cookies