Se apropie FALIMENTUL lui Dinamo? Balanescu face un anunt HORROR pentru fani: "Echipa este aproape de DESFIINTARE"

Se apropie FALIMENTUL lui Dinamo? Balanescu face un anunt HORROR pentru fani: "Echipa este aproape de DESFIINTARE"

Bogdan Balanescu, directorul general al lui Dinamo, anunta vremuri dificile pentru club.

Dupa ce problemele sportive au atins proportii uriase, echipa fiind pe loc retrogradabil, clubul Dinamo se apropie de desfiintare. Cel putin asta sustine directorul general al clubului, care anunta si ce s-a intamplat cu investitorii spanioli. 

"Este o situatie extraordinar de grea, echipa este aproape de desfiintare. Nu este logic ca atunci cand iti lipsesc sase jucatori, adica peste 30% dintr-o echipa, sa mai continui competitia. 

Referitor la vanzarea clubului, trebuie discutat cu cei care se ocupa de asta. Actiunile clubului Dinamo sunt detinute de o firma care discuta si ia decizii, nu e implicata echipa. Stiu ca s-a semnat un memorandum cu programul DDB, iar acesta trebuie respectat ad-literam. Nu putem vorbi despre spanioli, despre ei se putea vorbi daca plateau acea suma si veneau la Bucuresti sa semneze documentele. Nu i-am vazut in viata vietilor mele, nu stiu cine sunt. Stiu doar ca n-au platit suma agreata", a spus Balanescu la Digisport.

Directorul de la Dinamo a anuntat si care sunt relatiile sale cu fanii din DDB. 

"Vom vedea la momentul respectiv ce fac daca preia DDB clubul. Foarte multa lume m-a acuzat de foarte multe lucruri si am citit niste enormitati in ultima perioada vizavi de Jaadi care avea 3000 de euro salariu si juca la echipa nationala. Salariile si contractele s-au semnat cu acordul patronatului, iar socotelile financiare au fost bulversate de anumite lucruri, iar aici ma opresc. Si de performanta, dar si din exterior. Mihalcea nu a fost schimbat la presiunea suporterilor, ci a fost o decizie comuna. Timpul va demonstra daca decizia e buna, fotbalul e o loterie", a adaugat oficialul dinamovist. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Toate destinaţiile turistice europene preferate de români au ieşit de pe lista cu risc epidemiologic crescut
BRAT
Modifică setările cookies