Se antreneaza singur prin parcuri! Cel mai scump jucator transferat de Dinamo in era Negoita e liber si asteapta oferte // INTERVIU

Luni 03 Decembrie 2018, 15:28

	Se antreneaza singur prin parcuri! Cel mai scump jucator transferat de Dinamo in era Negoita e liber si asteapta oferte // INTERVIU

Acum 6 ani, italianul Dario Bonetti l-a lansat in fotbal si Dinamo a facut o afacere minunata prin vanzarea la Atalanta pentru aproape 2 milioane de euro. Costi Nica a ratat, insa, startul catre marea performanta.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Pentru Atalanta a jucat doar 7 meciuri in Serie A, iar imprumuturile l-au demoralizat. Fundas dreapta modern cu forta si tehnica, Nica este liber de contract si cauta o echipa care sa-l puna pe picioare.

Fostul dinamovist a incheiat socotelile cu Atalanta, se antreneaza singur si vrea ca din ianuarie sa revina in forta.

Ai ajuns la 25 de ani. Care crezi ca e cea mai frumoasa perioada a carierei?

M-am simtit foarte bine in Italia! Primii 3 ani au fost pozitivi pentru mine si m-au ajutat sa ma dezvolt foarte mult, dat fiind faptul ca am avut noroc sa am langa mine jucatori cu experienta de la care am avut ce invata.

CITESTE INTERVIUL PE IONALEXANDRU.RO

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT