Scenariul pe care 'cainii' nici nu vor sa il auda! Reactia transanta a lui Valeriu Iftime: "Daca nu au jucatori sa piarda cu 0-3 la masa verde!"

Scenariul pe care 'cainii' nici nu vor sa il auda! Reactia transanta a lui Valeriu Iftime: "Daca nu au jucatori sa piarda cu 0-3 la masa verde!"

Dinamo se confrunta cu o situatie critica!

In interiorul clubului au fost depistate 10 cazuri de coronavirus si nu se stie exact cand se vor disputa urmatoarele meciuri.

Finantatorul de la FC Botosani crede ca Dinamo nu va mai putea termina sezonul pe teren si a declarat ca daca echipa din Stefan cel Mare nu va avea jucatori, aceasta va pierde meciurile la masa verde.

"Noi, cluburile, trebuie sa gasim o solutie in regim de urgenta. Eu cred ca solutia este sa avem testele facute cu 24 de ore inaintea meciului. La Dinamo este un blestem acum. Daca nu au jucători cei de la Dinamo, dai 0-3 la masa verde.

E greu sa inchizi un campionat din cauza unei echipe. Traim vremuri destul de tulburi, dar campionatul trebuie incheiat pe teren. Trebuie sa aflam cine joaca in Europa, cine retrogradeaza", a spus Valeriu Iftime pentru Realitateasportivă.

 

Lista jucatorilor infectati cu COVID-19 de la Dinamo

Mihai Popescu

Ricardo Grigore

Filip Mrzljak

Alexandru Rauta

Vali Lazar

Stefan Fara

Andrei Sin

Diego Fabbrini

Dan Talmaciu

Sasa Mitrovic

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies