NEWS ALERT Scandal monstru! Adrian Mititelu Jr și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova! "Să nu stea cu grijă că fac vreo manevră cu Rotaru!”

Adrian Mititelu Jr. Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Adrian Mititelu Jr.
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:31
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:33

Adrian Mititelu Jr., în urma unui schimb tensionat de replici cu tatăl său, a anunțat că va ceda acțiunile pe care le deține la FC U Craiova. Decizia vine după eșecul echipei în sferturile Cupei României, cu Voluntari, scor 0-0 (2-4 d.l.d)

Adrian Mititelu Jr: " Eu am vrut sa îi fac un bine"

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Aici nu este vorba doar despre eșecul în fotbal, ci și de sacrificiile și eforturile care se află în spatele susținerii acestui club de fotbal, cu orice preț, chiar cu prețul distrugerii familiei.

  • Adrian Mititelu jr

Cred că am dat dovadă de bărbăție să spun lucrurilor pe nume, chiar daca este tatăl meu și voi fi judecat pentru asta. Intenția mea a fost una de a face bine, chiar dacă abordarea a fost una dură. Am spus niște chestii generale, nu am intrat prea mult în detalii. Am vrut să arăt esența și să fim asumați”, a declarat Adrian Mititelu Jr., pentru Fanatik.

"Să nu stea cu grijă că fac vreo manevră cu Rotaru!”

Adrian Mititelu Jr. a explicat că a luat această hotărâre pentru a evita orice speculații sau temeri că ar putea recurge la vreo "manevră" cu rivalul Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

"Este greu să accepți că în viață, socoteala de acasă nu a reieșit cu cea din piață și trebuie să te debarasezi total.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că ‘dețin’.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, au fost cuvintele lui Mititelu Jr.

"Nu pot sta martor la sinuciderea lui"

Fiul lui Adrian Mititelu a recunoscut că relația tensionată cu tatăl său a avut un impact asupra echipei și a decis să își asume responsabilitatea pentru a evita orice controversă sau bănuială de imixtiune în managementul clubului.

Deși Adrian Mititelu Jr. și sora sa, Liana, sunt acționarii principali la societățile comerciale legate de FCU Craiova, el a afirmat că nu mai dorește să rămână implicat și este dispus să cedeze acțiunile pe care le deține la club.

„Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Angajații și oamenii apropiați cunosc tot parcursul acestei echipe din Liga a IV-a până în Liga I. Eu am aflat din presă că nu mai sunt administratorul societății echipei de fotbal. Este frustrant. Nu spun că eu sunt perfect.

Nu spun că eu nu am făcut greșeli. Nu spun că eu trebuie să conduc clubul. Problema nu este cine conduce clubul, ci cum se conduce clubul. Însă eu am sufletul împăcat și consider că mi-am făcut datoria față de mine și față de el”, a mai declarat Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!