Scandal la Hermannstadt dupa demiterea lui Miriuta! Antrenorul cere toti banii pe care ii mai avea de incasat! Cat mai are de luat de la sibieni

Scandal la Hermannstadt dupa demiterea lui Miriuta! Antrenorul cere toti banii pe care ii mai avea de incasat! Cat mai are de luat de la sibieni

Vasile Miriuta a fost demis de la Hermannstadt dupa doar un meci cu Anamaria Prodan in conducere.

A izbucnit un intreg scandal la Sibiu dupa ce Vasile Miriuta a fost demis de pe banca lui Hermannstadt. Antrenorul a apucat sa stea doar un meci pe banca dupa ce Anamaria Prodan a preluat echipa.

Desi contractul lui Miriuta expira pe 30 iunie, el a a apucat sa semneze prelungirea u inca doua luni, pana se incheie sezonul, anunta Gazeta. Acum, Miriuta asteapta saprimeasca 5 salarii, trei restante si doua ramase de pe lunile in care trebuia sa mai antreneze.

Ruben Albes (35 de ani) este cel care va prelua banca echipei. Spaniolul este reprezentat de Anamaria prodan in calitate de impresar. si ii va avea in staff pe Ivan Cvezudo si Toni Madrigal.

"Au fost foarte multe propuneri, romani, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamria Prodan sa fie ales. Se muleaza cel mai bine pe ideea noastra de echipa. Sper sa facem treaba buna impreuna.", a spus claudiu Rotaru, unul dintre finantatorii de la Hermannstadt, pentru Gazeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mită de 89.000 de euro la spitale din Brașov și Harghita. Procurorii DNA au început ancheta
BRAT

Modifică setările cookies