Sanmartean merge la Steaua! "Cred ca e rezolvat, se face! Astept sa iasa din antrenament!" Cel mai mare pericol pentru STARUL de la Vaslui:

Autor: Sport.ro
Marti 04 Februarie 2014, 18:24

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro! Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

UPDATE: Adrian Porumboiu pastreaza misterul asupra transferului lui Sanmartean.

"Nu pot sa spun nimic la aceasta ora, nici daca se face, nici daca nu se face. Oricum, cert e ca sumele care au aparut ca fiind restantele clubului catre jucator, sunt exagerate. Cum sa fie restanta de 280.000 de euro? Nici vorba, sumele sunt mult mai mici!", a spus Porumboiu la DigiSport.


Impresarul lui Lucian Sanmartean, Ana-Maria Prodan, a vorbit in direct la Sport.ro, la Ora Exacta, despre mutarea mijlocasului de la Vaslui:

"Eu cred ca e rezolvat, insa nu ma grabesc, ca asa am dat si ultima data cu Bourceanu si nu a iesit usor. Am vorbit si cu Porumboiu, iar prin sotul meu am vorbit si cu patronul Stelei.

Lucian o sa iasa din antrenament si eu zic ca se face. Daca vom rezolva, el poate sa zboare spre Steaua, direct in cantonament. Cred ca este frumos, la ce valoare are sa termine la acest nivel. La o echipa foarte mare poate sa dea un randament foarte mare.

Reghe l-a vrut pe Sanmartean si acum cateva luni, il vrea si acum, stiu din discutiile cu patronul Stelei. Ce au vorbit ei astazi, nu stiu. Lucian e acum la antrenament, apoi va fi la masa, vom vedea. Nu poate fi un al doilea Adrian Cristea, desi eu nu cred ca el a fost catastrofa la Steaua.

Vedeti ca nici Piovaccari nu s-a impus din prima, e mai greu la inceput. E greu sa te antrenezi la nivelul asta la Steaua, la ce antrenamente face Steaua. Incet incet vin si performantele, nu din prima. S-ar putea sa aiba probleme de acomodare la inceput, pentru ca e greu. Lucian e un tip mult prea profesionist, iar la ce valoare are, va compensa prin aceasta", a spus impresarul sau la Sport.ro

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT