Steaua a inventat un nou post in amicale: ATACAN'T. Ultimele 90 de minute pentru omul care trebuia sa fie STAR

Autor: Sport.ro
Marti 04 Februarie 2014, 14:30

	Steaua a inventat un nou post in amicale: ATACAN'T. Ultimele 90 de minute pentru omul care trebuia sa fie STAR

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro!Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

Adus la Steaua sa fie noul golgeter, Keseru inca incearca sa sparga gheata. Rezultatele din amicale au fost sub asteptari, doar 6 goluri marcate in 9 meciuri si o singura victorie. 
 
Nici Kapetanos nu sta mai bine. Adus de la CFR pentru a umple golul lasat de Rusescu, in perioada de iarna grecul nu a inscris deloc.
 
Singurul care a reusit pana acum sa inscrie este Piovaccari, o singura data, insa pentru titlu nu numai viteza trebuie sa creasca, ci si randamentul.
 
Cei trei atacanti ai Stelei mai au doar 90 de minute la dispozitie sa-l convinga pe Reghe pe cine trebuie sa bage in teren ca titular in debutul de retur. 
 
Dupa ce a schimbat sistemul, Reghe va folosi un singur varf de acum incolo, iar meciul cu Elfsborg, urmatorul de la Marbella, poate fi decisiv pentru a decide cum va arata foaia de start in meciurile oficiale din 2014.
 
Din fericire pentru cei trei, Elfsborg este in colaps in aceasta iarna. O spune chiar antrenorul Ingesson, care s-a trezit ca 9 jucatori au plecat de la echipa, iar in fata sa vin acum Steaua si Dinamo Kiev.
 
"Sunt constient ca sunt echipe dificile, dar am incredere ca putem sa ne batem cu echipe atat de puternice. Planul este sa rezistam 25-30 de minute pe repriza in fata acestor adversari.", a declarat Klas Ingesson, antrenorul lui Elfsborg, pentru Aftonbladet.se.
 
COMENTEAZA AICI:

REGHE SCHIMBA SISTEMUL IN 4-1-4-1. CINE TREBUIE SA INCEAPA SEZONUL CA TITULAR IN ATAC, KAPETANOS, PIOVACCARI SAU KESERU?
Cu cine trebuie sa inceapa returul Reghe in atac? (6049 voturi)
 
Piovaccari
79.00%
4779 voturi
 
Kapetanos
239 voturi
 
Keseru
17.04%
1031 voturi
Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT