Steaua trage de Sanmartean, jucatorul si cei de la Vaslui anunta: "Deocamdata se judeca!" Singura sansa pentru transfer!

Autor: Sport.ro
Marti 04 Februarie 2014, 15:52

	Steaua trage de Sanmartean, jucatorul si cei de la Vaslui anunta: "Deocamdata se judeca!" Singura sansa pentru transfer!

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro!Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

UPDATE! Steaua e singura care confirma tratativele cu Sanmartean. Un oficial de la Vaslui, pentru www.sport.ro: "Nici vorba de asa ceva. Deocamdata se judeca. Sunt tratative cu Steaua".

Steaua anunta ca transferul lui Sanmartean se face azi. Surse din cadrul clubului sustin ca jucatorul va renunta la datoria de 280.000 de euro de la Vaslui si va incasa 230.000 de euro de la Steaua. Restul de 50.000 de euro ii va incasa de la Adrian Porumboiu.

Jucatorul sustine insa ca nu se pune problema sa mearga la Steaua in acest moment si ca va astepta pana in vara. 


"N-am plecat nicaieri, nu cred ca voi pleca. Am discutat acum mai multe saptamani cu Ana Maria dar nimic concret. E dragut si flatant ca Reghe ma vrea, dar sa astepte pana in vara cand am de recuperat mai putini bani de la Vaslui. Ar fi interesanta mutarea mea la Steaua, dar am de dus contractul pana la final. Nu am discutat cu nimeni in ultimele zile din conducerea Stelei", a declarat Lucian Sanmartean pentru www.sport.ro.

Laurentiu Reghecampf a declarat aseara, dupa meciul castigat cu Korona ca discutiile cu Sanmartean dureaza de cateva zile si spera ca mutarea sa fie rezolvata curand. "Eu sper ca Sanmartean va ajunge. Au fost niste discutii in ultimele zile si eu sper sa se rezolve. E un jucator care ne va aduce ceva in plus",

Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT