Giedrius Arlauskis CFR Cluj Daniel Stanciu Superliga

Salariul uriaș pe care Giedrius Arlauskis îl avea la CFR Cluj: „Cel mai mare contract din fotbalul românesc!”

Giedrius Arlauskis (34 ani) a câștigat procesul și are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj, după ultima experiență în tricoul ardelenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 17:15
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 17:19

În martie 2021, lituanianul revenea la CFR Cluj, de la  Al-Shabab, însă avea să părăsească trupa din Ardeal după doar șase luni, după demiterea lui Marius Șumudică de pe banca echipei.

În momentul rezilierii cele două părți au convenit ca lituanianul să încaseze suma de 500.000 de euro, în trei tranșe egale la următoarele date: 1 octombrie 2021, 1 februarie 2022 și 1 iulie 2022.

Dar din câte se pare, CFR a încălcat angajamentul, iar Giedrius Arlauskis i-a reclamat pe ardeleni la FIFA.

Forul internațional a decis că CFR trebuie să îi achite cei 500.000 de euro, plus încă o penalizare de 10.000 de euro, pentru fiecare lună în care plata a întarziat până la sfârșitul lunii mai.

„Cel mai mare contract din fotbalul românesc!”

Daniel Stanciu a explicat cum s-a ajuns în această situație și spune că CFR Cluj are posibilitatea de a se apăra.

„Clubul se poate apăra, se poate duce la TAS. Eu, din ce știu, jucătorul avea contract pe doi ani și jumătate. Suma totală era undeva la 1.6 milioane, pe doi ani și jumătate. S-a negociat. Au fost și mai mari. Acum, da. La Cluj au fost și mai mari.

El, când e renegociat suma asta, clubul a zis 'hai să reziliem' și au stabilit o sumă. Cristi (n.r. Balaj) știe amănuntele. Din ce am înțeles, el a negociat, el poate spune exact ce a fost acolo. CFR nu i-a plătit, din moment ce el a câștigat la FIFA”, a declarat Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

Portarul lituanian cu 6 titluri cucerite în Liga 1 (4 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni) este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!