Liga 1

EXCLUSIV ”Atenție mare! Te vei speria”. CFR Cluj ”amenință” cu dezvăluiri în cazul datoriei către Arlauskis

În cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a reacționat oficial cu privire la procesul câștigat de Giedrius Arlauskis la FIFA, în cazul unei datorii a CFR-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 12:54
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 13:00

Campioana va emite un comunicat în care va dezbate ”pe larg” situația portarului lituanian, care a câștigat patru titluri cu echipa din Gruia. Balaj spune că o parte din suma datorată lui Arlauskis (de 500.000 de euro) a fost deja plătită.

CFR Cluj, reacție în cazul lui Giedrius Arlauskis

„Vom emite un comunicat. Am evitat să vorbim de această speță. Aș spune că nu-l favorizează pe Arlauskis. Vor apărea amănunte impresionate. Pe urmă vom fi obligați să ne apărăm, să spunem adevărul. Atenție mare, s-a plătit o mare parte din sumă. A rămas scadentă doar rata din luna iunie. 

Am primit o informare prin care el are anumite propriri la nivel internațional, România având obligativitatea să respecte asta la rândul ei. Nu putem să ne jucăm cu anumite decizii care se pot întoarce împotriva noastră. 

El a avut o sumă de plată. O să explicăm cum a apărut acea rezilie, ce contract a avut în spate, te vei speria! Acea sumă a avut trei tranșe, ultima tranșă e scadentă în luna iunie. Vom dezvolta acest subiect în cadrul unui comunicat. Din păcate, va trebui să dezvoltăm adevărul”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Termenul stabilit pentru achitarea datoriilor către Arlauskis este până la sfârșitul lunii mai. În caz contrar, clubul din Gruia riscă să aibă interdicție la transferuri în campania din vara lui 2022 și poate să nu primească licența pentru Liga 1 și cupele europene. 

La revenirea în Gruia, portarul a acceptat să joace pentru 5.000 de euro lunar. Însă, din 2022 acesta ar fi semnat un nou angajament, pe 2 ani și jumătate, în urma căruia ar fi urmat să câștige 40.000 de euro pe lună. Astfel, până în vara lui 2024, CFR ar fi trebui să îi plătească lui Arlauskis 1,2 milioane de euro. 

Modifică setările cookies