Liga 1

Giedrius Arlauskis, prima reacție după ce a câștigat procesul cu CFR Cluj! Suma imensă pe care trebuie să o primească

Giedrius Arlauskis (34 de ani) a câștigat procesul cu fosta sa echipă, CFR Cluj, și va trebui să primească o sumă imensă, plus încă o penalizare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:01
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:05

Lituanianul avea de primit suma de 500.000 de euro în trei tranșe. Prima avea termen până pe 1 octombrie 2021, iar a doua până pe 1 februarie 2022. Până acum, Arlauskis nu și-ar fi primit banii și i-a reclamat pe ardeleni la FIFA.

Pe lângă cei 500.000 de euro, Arlauskis va avea de primit încă 10.000 de euro, sumă ce reprezintă o penalizare pentru fiecare lună de întârziere a plății.

  • Giedrius Arlauskis

Giedrius Arlauskis a câștigat procesul cu CFR Cluj! Prima reacție

"Nu știu ce a apărut în presă, nu am văzut, dar e adevărat că există o datorie, atât pot să spun. Am câștigat litigiul, există o datorie și aștept să-mi plătească banii. Asta pot să confirm, nu vreau să intru în mai multe detalii. Nu pot să spun suma, nu vă băgați în buzunarul meu. 

Nu știu până la ce dată trebuie să primesc banii, avocații mei se ocupă de asta. Ce știu este că am câștigat, trebuie să mă plătească și aștept să mă plătească, restul sunt povești", a spus Arlauskis, pentru Eurosport.ro.

Termenul stabilit pentru achitarea datoriilor către Arlauskis este până la sfârșitul lunii mai. În caz contrar, clubul din Gruia riscă să aibă interdicție la transferuri în campania din vara lui 2022 și poate să nu primească licența pentru Liga 1 și cupele europene. 

La revenirea în Gruia, portarul a acceptat să joace pentru 5.000 de euro lunar. Însă, din 2022 acesta ar fi semnat un nou angajament, pe 2 ani și jumătate, în urma căruia ar fi urmat să câștige 40.000 de euro pe lună. Astfel, până în vara lui 2024, CFR ar fi trebui să îi plătească lui Arlauskis 1,2 milioane de euro. 

Modifică setările cookies